Danmarks modigste starter 13. marts på TV3

danmarks modigste
TV3 Viafree Stream med Viaplay - Bestil her mandag 13/03 TV3 kl. 20:00
13-03-2017 20:00:00 Europe/Copenhagen Danmarks modigste starter 13. marts på TV3

I Danmarks modigste udfordrer 16 helt almindelige danskere deres værste frygt i jagten på titlen og en halv million kroner.

TV3 Viafree, Viaplay

I Danmarks modigste udfordrer 16 helt almindelige danskere deres værste frygt i jagten på titlen og en halv million kroner.

Danmarks modigste er et helt nyt, grænseoverskridende og udfordrende program, hvor den ene vildt spektakulære og imponerende konkurrence afløser den næste. Deltagerne skal bekæmpe sig selv, hinanden, højder, ild, vand, fart og meget, meget mere i en række hæsblæsende programmer med suveræne Jakob Kjeldbjerg i spidsen. Hver uge er der holdkamp, som altid indeholder en basal frygt. Vinderholdet er sikret overlevelse i konkurrencen, mens taberholdets skæbne bliver afgjort i ceremonien. Her stemmer de alle om hvem fra taberholdet, der skal i duel. Den valgte person vælger herefter sin egen modstander. Herfra er det mand mod mand. Taberen af duellen ryger direkte ud, mens vinderen får en unik fordel i hemmelighedernes kammer, der gemmer på viden om de øvrige deltageres værste frygt.

Hvem tør se sin værste frygt i øjnene – og besejre den?

Hvem kan manøvrere taktisk? Hvem er klogest? Hvem er stærkest?

Hvem er Danmarks modigste?

Andre aktuelle titler på Viafree, Viaplay

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt