Curb your Enthusiasm Sæson 9 er i gang på HBO Nordic

Curb your enthusiasm saeson 9
*HBO Nordic mandag 02/10
02-10-2017 00:00:00 Europe/Copenhagen Curb your Enthusiasm Sæson 9 er i gang på HBO Nordic

Det var tilbage i 2011 at Curb your Enthusiasm afsluttede sin seneste sæson, nu er der en ny på vej

HBO Nordic

Larry David er tilbage i sarkastisk topform i HBO-serien Curb Your Enthusiasm, der med over 80 afsnit er den mest sejlivede HBO-komedieserie nogensinde.

Seinfeld-legenden Larry David spiller en overdrevet udgave af sig selv i den semi-fiktive serie. I den nye sæson kaster Larry sig ud i et projekt, hvor en række potentielle investorer viser interesse, men det går selvfølgelig ikke efter planen…

Der er et gensyn med tidligere Curb-favoritter som Cheryl Hines (Cheryl), Jeff Garlin (Jeff), Susie Essman (Susie) og J.B. Smoove (Leon), og som altid er Richard Lewis, Bob Einstein, Ted Danson og Mary Steenburgen med på det stærke hold. Der er flere kendte ansigter i den nye sæson, fx Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Nick Offerman, Lauren Graham, Jimmy Kimmel og Elizabeth Perkins.

Curb Your Enthusiasm er skabt af Larry David og produceret af Larry David, Jeff Garlin og Jeff Schaffer. David spillede også hovedrollen og skrev HBO-filmen Clear History fra 2013.
Jeff Schaffer, Larry Charles, Robert B. Weide, Jessie Nelson og Bryan Gordon har instrueret niende sæson af Curb Your Enthusiasm.

Curb Your Enthusiasm sæson 9 (10 x 30 min) har præmiere 2. oktober på HBO Nordic. De tidligere 8 sæsoner er alle tilgængelige – kun på HBO Nordic.

Video Thumbnail
Curb Your Enthusiasm Season 9: Trailer

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming

Privatlivs indstillingsoversigt