[responsive_menu_pro]

Chernobyl – miniserie fra 7. maj på HBO Nordic

| torsdag 14. mar, 2019 11:22 | 0 Kommentarer
Chernobyl miniserie HBO Nordic

*HBO Nordic På HBO Nordic tirsdag 07/05 00:00 Drama Serie

Miniserien om Tjernobyl-katastrofen er instrueret af svenske Johan Renck og har blandt andet Stellan Skarsgård, Emily Watson, Jared Harris, Fares Fares, Alexej Manvelov og dansk/svenske David Dencik.

Miniserien Chernobyl består af fem episoder og handler om den fatale atomulykke, der fandt sted i 1986 ved Tjernobyl. Ulykken er en af de værste menneskeskabte ulykker i historien, og serien fortæller om de tapre mænd og kvinder, der ofrede alt for at redde Europa fra en helt utænkelig katastrofe.

Det er Craig Mazin, der står bag seriens manuskript, og svenske Johan Renck instruerer. Renck har tidligere instrueret episoder af tv-serierne Vikings, The Walking Dead og Breaking Bad.

Carolyn Strauss, Jane Featherstone og Craig Mazin er seriens executive producenter; og co-executive producenterne er Chris Fry og Johan Renck.

Serien er produceret af Sister Pictures og The Mighty Mint og er en co-produktion mellem HBO og Sky. Størstedelen af serien er filmet on location i Litauen.

Chernobyl består af fem episoder og får eksklusiv premiere den 7. maj på HBO Nordic.

Video Thumbnail
Chernobyl (2019) Date Announcement | Teaser Trailer

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

the affair sæson 5

The Affair – sæson 5 – se traileren med danske Claes Bang

Danske Claes Bang er med i den sidste sæson af The Affair, hvor vi følger eftervirkninger fra sidste sæsons forfærdelige begivenheder, og seriens kara …

26. august 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked