Castle Rock - ny Stephen King baseret serie på HBO Nordic

castle rock hbo nordic
*HBO Nordic 10 Afsnit Fra torsdag 26/07/18
26-07-2018 00:00:00 Europe/Copenhagen Castle Rock - ny Stephen King baseret serie på HBO Nordic

Castle Rock byder på et gensyn med nogle af de mest skræmmende historier og karakterer fra Stephen Kings forfatterskab

HBO Nordic

Castle Rock tager seerne med ind i et frygtindgydende univers, skabt af Stephen King. Serien er produceret af J.J. Abrams og har André Holland (Moonlight), Melanie Lynskey (Togetherness) og Bill Skarsgård (It) i hovedrollerne.

Castle Rock byder på et gensyn med nogle af de mest skræmmende historier og karakterer fra Stephen Kings forfatterskab, knyttet sammen i en mørk fortælling, som finder sted i Maine, USA.

Den fiktive by Castle Rock i Maine har været skildret flere gange i Stephen Kings romaner; Cujo, It og Needful Things samt i novellerne The Body og Rita Hayworth and The Shawshank Redemption. I disse historier udspiller handlingen sig i eller refererer til Castle Rock. Den nye gyserserie er en nyindspilning, som for første gang omfatter temaer og verdener fra hele Kings litterære univers med fokus på hans mest elskede og ikoniske historier.

Foruden Holland, Lynskey og Skarsgård medvirker også Jane Levy (Shameless), Sissy Spacek (Carrie), Scott Glenn (The Leftovers) og Terry O’Quinn (Lost).

Castle Rock er baseret på karakterer og historier, udviklet af Stephen King. Serien er skabt af Sam Shaw og Dustin Thomason, som også producerer i samarbejde med J.J. Abrams, Ben Stephenson og Liz Glotzer.

Serien er distribueret internationalt af Warner Bros. Worldwide Television Distribution.

CASTLE ROCK (10×60 min.) får premiere den 26. juli på HBO Nordic, hvor de første tre episoder bliver frigivet. Herefter bliver der vist én episode om ugen.

Video Thumbnail
Castle Rock: Official Trailer • A Hulu Original
Kilde: HBO Nordic presse

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked