[responsive_menu_pro]

Casper Christensen serien ‘Undskyld, Norge’ fra 26. august på TV3 og Viaplay

| mandag 29. jul, 2019 09:20 | 0 Kommentarer
Undskyld Norge Casper Christensen Viaplay TV3

En skandaleramt og arbejdsløs Casper Christensen må flygte til Norge for at undslippe en række dårlige metoo-historier, der har gjort ham til persona non grata i Danmark. Sådan er udgangspunktet for den nye serie ‘Undskyld, Norge’, som får premiere på Viaplay og TV3 mandag den 26. august kl. 22.00. Nu frigiver vi den officielle trailer for den fiktive dokumentarserie om komikerens storhed og fald.

‘Undskyld, Norge’ er en fiktiv dokumentarserie, en såkaldt mockumentary. Med et kamera klæbende til sig 24 timer i døgnet er Danmarks mest populære komiker, Casper Christensen, klartil at få dokumenteret sin uomtvistelige succes, så han selv og resten af Danmarks befolkning kan svælge i den. Sådan kommer det langt fra til i at gå i den nye Viaplay Exclusive, hvor det i stedet er Caspers desperate forsøg på at genvinde sin popularitet og berømmelse ved at få sit eget talkshow i Norge, der indfanges af det allestedsnærværende kamera.

Casper Christensen har selv skrevet ‘Undskyld, Norge’, og som det tidligere er set, i bl.a. ‘Klovn’, er det hans alter ego, komikeren Casper Christensen, der har hovedrollen i serien:

“Karakteren Casper i ‘Undskyld, Norge’ er beslægtet med Casper-figuren fra ‘Klovn’ – han er bare meget mere vanvittig og skruppelløs! Det er derfor serien hedder ‘Undskyld, Norge’, for jeg havde virkelig behov for at sige undskyld til nordmændene for den måde, han opfører sig på,” fortæller Casper Christensen, der med sit flamboyante alter ego ikke kun har ønsket at lave satire over en overfladisk og egoistisk tv-vært men peger på en mere generel fortælling:

“Casper i ‘Undskyld, Norge’ er et billede på, hvordan det ser ud, når mænd ikke kan finde ud af at blive voksne, men bliver ved med at opføre sig som en på 25 år, selvom man er fyldt 50 år. Når man er 50 år, skulle man gerne have fået vekslet noget af sin selvoptagethed og liderlighed til noget erfaring og ro, men det er Casper-figuren her ikke i stand til. Det bliver pinagtigt og, synes jeg, retmorsomt at se på,” siger Casper Christensen.

Ud over Casper Christensen byder ‘Undskyld, Norge’ også på en række kendte norske ansigter. Blandt andre hotelkongen Petter Stordalen, komiker Morten Ramm, skuespiller Ulrikke Falch (SKAM) og party-kongen Sverre Goldenheim. De bliver alle involveret i komikerens desperate jagt på succes og forventeligt nok, er det ikke alle nordmænd, der er lige begejstrede for den selvcentrerede dansker.

“Vi glæder os meget til at præsentere vores seere på Viaplay og TV3 for ‘Undskyld, Norge’ som er fyldt med satire og komik og også byder på et underholdende kultur-clash i mødet med nordmændene. Mockumentary-genren bevirker, at grænsen mellem virkelighed og fiktion kan blive svær at gennemskue i Casper Christensens fatale møde med Norge, og det mener vi er med til at skabe en spændende og anderledes serie,” siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Nordic Entertainment Group, Danmark.

Serien består af otte episoder à 22 minutter.

Video Thumbnail
Undskyld, Norge | Teaser 2 (w/subs) | A Viaplay Exclusive
En skandaleramt og arbejdsløs Casper Christensen må flygte til Norge for at undslippe en række dårlige metoo-historier, der har gjort ham til persona non grata i Danmark. Sådan er udgangspunktet for den nye serie 'Undskyld, Norge', som får premiere på og TV3 mandag den 26. august kl. 22.00. Nu frigi
26 aug 22:00
TV3 Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Casper Christensen serien ‘Undskyld, Norge’ fra 26. august på TV3 og Viaplay TV3 Viaplay
Dansk, Komedie Serie

Tilføj til din kalender 26-08-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen Casper Christensen serien ‘Undskyld, Norge’ fra 26. august på TV3 og Viaplay

‘Undskyld, Norge’ er en fiktiv dokumentarserie, en såkaldt mockumentary. En skandaleramt og arbejdsløs Casper Christensen må flygte til Norge for at undslippe en række dårlige metoo-historier

TV3 Viaplay
Kilde: Nent Group presse
Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked