Carnival Row – nyt Fantasydrama på Amazon Prime Video

| onsdag 12. jun, 2019 09:19 | 0 Kommentarer
Carnival Row Amazon Prime Video

Amazon Prime Video har løftet sløret for deres nye serie Carnival Row, der har premiere fredag d. 30. august 2019. Serien er en Amazon Original fantasy dramaserie fra Legendary Television, hvor Orlando Bloom og Cara Delevingne medvirker. Afsnit er af en times varighed.

Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean) og Cara Delevingne (Suicide Squad) er medvirkende i Carnival Row, en serie der foregår i en victoriansk fantasiverden fyldt med mytologiske indvandrede væsner, hvis eksotiske lande er blevet invaderet af menneskets imperier. Den voksende population kæmper for at eksistere side om side med mennesker – hvor de er forbudt at leve, elske eller flyve i frihed. Men selv i mørket er der håb. En menneskelig detektiv Rycroft Philostrate (Bloom) og en flygtninge-fe Vignette Stonemoss (Delevingne) genopliver en farlig affære på trods af et stadig mere intolerant samfund. Vignette skjuler en hemmelighed, der bringer Philos verden i fare midt under opklaringen af hans vigtigste sag hidtil: en række grusomme mord, som truer Rows allerede usikre fred.

Medvirkende sammen med Bloom og Delevingne er blandt andre David Gyasi (Interstellar) som Agreus, en mystisk velhavende faun, som flytter ind i et velhavende menneskenabolag i trods overfor den sociale orden, Karla Crome (Under the Dome) som Tourmaline, en snarrådig poetisk fe, som er drevet fra hendes krigshærgede hjemland, Indira Varma (Game of Thrones) som Piety Breakspear, den royal og udspekulerede matriark fra den magtfulde familie, der regerer i byen The Burgue, og Tamzin Merchant (Salem) som Imogen Spurnrose, en ung kvinde, som ser en mulighed for at vende hendes aristikratiske families falmende formuer gennem Agreus.

Carnival Row er fra Legendary Television med filmproducenterne Marc Guggenheim (Arrow, Eli Stone), René Echevarria (Star Trek, Teen Wolf, Castle, Medium), Jon Amiel (Outsiders), Bloom, og Travis Beacham (Pacific Rim, Clash of the Titans). Beacham’s A Killing on Carnival Row, som projektet er baseret på, forekom på den første del af Hollywood Blacklist i 2005.

Video Thumbnail
Carnival Row - Official Teaser: Philo and Vignette | Prime Video
Amazon Prime Video har løftet sløret for deres nye serie Carnival Row, der har premiere fredag d. 30. august 2019. Serien er en Amazon Original fantasy dramaserie fra Legendary Television, hvor Orlando Bloom og Cara Delevingne medvirker. Afsnit er af en times varighed. Orlando Bloom (Pirates of the
30 aug 2019 09:00
Amazon Video

Carnival Row – nyt Fantasydrama på Amazon Prime Video Amazon
Fantasy Serie

Kilde: Amazon presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om