[responsive_menu_pro]

BREXIT – Ny film på HBO Nordic

| onsdag 19. dec, 2018 20:25 | 0 Kommentarer
Cumberbatch brexit cHBO Nordic

*HBO Nordic På HBO Nordic mandag 07/01 22:00 Drama Film

Resultatet af Brexit-folkeafstemningen i sommeren 2016 skabte et politisk jordskælv af dimensioner – ikke blot i Storbritannien, men i hele verden.

Benedict Cumberbatch spiller hovedrollen i filmen Brexit, hvor han portrætterer Dominic Cummings, der var en af hovedstrategerne bag “Vote Leave”-kampagnen. Rory Kinnear spiller Craig Oliver, premiereminister David Camerons kommunikationsrådgiver og forkæmper for “Remain”-kampagnen.

Filmen viser den hårde, strategiske kamp, der udspillede sig mellem lejrerne, og den giver et indblik i den kløgtige og datadrevne kampagne fra “Leave”-fløjen, som var med til at få en ellers passiv – og kæmpestor – del af befolkningen til for første gang at bruge deres stemme. Den metode, man brugte til at nå den store blok af tidligere passive stemmeberettigede, gav genlyd over alt i verden og er siden blevet anvendt ved adskillige andre valg.

Brexit er en co-produktion mellem HBO Films, BBC Studios, Channel 4 og House Productions. Filmen er instrueret af Toby Haynes, skrevet af James Graham, produceret af Lynn Horsford og executive produceret af James Graham, Juliette Howell og Tessa Ross.

Brexit får eksklusiv premiere på HBO Nordic den 7. januar – tolv dage før premieren i USA. Filmen bliver tilgængelig kl. 22.00 om aftenen på HBO Nordic.

Video Thumbnail
TRAILER | Brexit: The Uncivil War | Monday 7 Jan 9pm | Channel 4

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

the affair sæson 5

The Affair – sæson 5 – se traileren med danske Claes Bang

Danske Claes Bang er med i den sidste sæson af The Affair, hvor vi følger eftervirkninger fra sidste sæsons forfærdelige begivenheder, og seriens kara …

26. august 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked