Blind Tillid med Bubber - ny programserie på Kanal 5

Blind tillid med Bubber Kanal 5 Foto: Krestine Havemann /Discovery Networks Danmark
*Kanal 5Kanal 5 Dplay Sport torsdag 12/10 Kanal 5 kl. 20:00
12-10-2017 20:00:00 Europe/Copenhagen Blind Tillid med Bubber - ny programserie på Kanal 5

I en ny programserie kaster Bubber sig med blind tillid i armene på otte kendte danskere, der på den ene eller anden måde har skabt overskrifter i medierne.

Kanal 5 DPlay

I en ny programserie kaster Bubber sig med blind tillid i armene på otte kendte danskere, der på den ene eller anden måde har skabt overskrifter i medierne.

For at være helt fordomsfri starter Bubber med bind for øjnene, og han ved derfor ikke på forhånd, hvem han skal møde, hvor han skal hen, eller hvad han skal opleve. Men når først bindet ryger af, ryger filtret også – og Bubber må spørge om ALT.

Bubber tilbringer to dage i selskab med personen og er med til alt, hvad vedkommende foretager sig. På den måde bliver Bubber blandt andet ’frosset’ ned til minus 170 grader, inviteret med på den røde løber, og så kommer han tilbage i badekarret igen.

Formålet med programmerne er at komme tættere på det hele menneske bag overskriften. Bubber stiller blandt andet spørgsmål som: Hvornår har du sidst grædt? Har du været utro? Hvad gør dig glad? Har du sex? Og meget mere.

’Blind Tillid med Bubber’ er en række uforudsigelige portrætter med otte personligheder, hvor Bubber researcher for åben skærm under mottoet: Den, der spørger godt, får gode svar. I sidste ende handler det hele om tillid.

Bubber møder blandt andet forretningsmanden Flemming Østergaard, også kendt som Don Ø. Don Ø har især trukket overskrifter i forbindelse med, at han i 2012 blev anklaget for kursmanipulation. I foråret 2017 blev han dømt, og netop nu venter Don Ø på at skulle i fængsel.

Og så får hele Danmarks ”Rock Mama”, Sanne Salomonsen, også besøg af Bubber. Sanne har skabt overskrifter gennem årtier – blandt andet i 2006, hvor hun blev ramt af en blodprop i hjernen, og senest i 2017, hvor hun både var på forsiden med en dårlig anmeldelse af sit 18. album og med jobbet som ny X-factor vært.

Bubber møder også arkitekten og tv-værten Eva Harlou, som for alvor kom i vælten, da hun var X-factor vært. Senere ryddede hun forsider i forbindelse med sin skilsmisse samt da hun begyndte at danne par med Grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen.

Komikeren Torben Chris ender også i badekarret med Bubber. I 2015 skabte Torben Chris overskrifter, da han delte et billede af sig selv nøgen i et badekar med sin toårige datter. Billedet skabte røre langt ud over Danmarks grænser.

Kilde: Discovery Networks presse
Del på:

Gemt under:: TV-Nyt