Black Sails sæson 4 - på HBO Nordic fra den 30. januar

Black Sails sæson 4
*HBO Nordic mandag 30/01
30-01-2017 12:00:00 Europe/Copenhagen Black Sails sæson 4

Sidste sæson af den Emmy-vindende serie Black Sails har eksklusiv premiere på HBO Nordic den 30. januar.

HBO Nordic

Black Sails foregår 20 år før Robert Louis Stevensons klassiske roman Skatteøen og følger den berømte og berygtede pirat Kaptajn Flint. Sidste sæson af den Emmy-vindende serie har eksklusiv premiere på HBO Nordic den 30. januar.

Dramaet på det åbne, vestindiske hav fortsætter, og strandene ved New Providence Island har aldrig været blodigere. Jo nærmere, vi kommer civilisationens undergang, desto mere desperat og destruktivt truer den med at slå fra sig. Flint og Silver bliver nødt til at konfrontere deres dæmoner, imens de kæmper en desperat kamp for at overleve. Hvordan skal det hele ende?

Foruden Toby Stephens som Kaptajn Flint, består rollelisten af Hannah New som Eleanor Guthrie, Luke Arnold som John Silver, Jessica Parker Kennedy som Max, Tom Hopper som Billy Bones, Ray Stevenson som Blackbeard og Luke Roberts som Woodes Rogers.

De tre første sæsoner af Black Sails blev i gennemsnit set af 3,6 millioner seere pr. afsnit* på Starz i USA, og serien kan ses i næsten 200 lande verden over. Black Sails er blevet nomineret til flere Emmy’er og vandt i både 2014 og 2016 for bedste lydredigering og i 2014 for bedste visuelle effekter. Serien blev også nomineret for bedste dramaserie til GLAAD Awards 2016.

Black Sails er skabt af Jonathan E. Steinberg, og seriens executive producers består, foruden Steinberg selv, af Michael Bay, Robert Levine, Brad Fuller, Andrew Form, Chris Symes, Brad Caleb og Dan Shotz.

* Baseret på statistik fra Nielsen, Rentrak og Starz.

4. sæson af Black Sails består af 10 afsnit og har premiere den 30. januar eksklusivt på HBO Nordic. Sæson 1-3 er tilgængelige nu.

Video Thumbnail
Black Sails Season 4: Trailer Short (HD)

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

næste »

Gå til vores oversigt - HBO Nordic månedens nyheder
Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming, TV og Streaming Guide