[responsive_menu_pro]

Big Little Lies – sæson 2 kan binges nu

| onsdag 17. apr, 2019 18:24 | opdateret 23. jul, 2019 kl. 11:30 | 0 Kommentarer
Big Little Lies sæson 2 hbo nordic

*HBO Nordic På HBO Nordic mandag 10/06 09:00 Drama Serie

Den populære dramaserie er tilbage med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern og Zoe Kravitz i de bærende roller. I den nye sæson får de følgeskab af ingen ringere end Meryl Streep.

Selvom alt virker til at være ren idyl i den charmerende kystby Monterey i Californien, er det ikke tilfældet. Efter at skolen afholdte velgørenhedsbal, er der opstået alvorlige ridser i lakken på det perfekte, lille samfund, og “The Monterey Five” – Madeline, Celeste, Jane, Renata og Bonnie – prøver nu i fællesskab at samle brikkerne i deres splintrede tilværelse.

I den nye sæson af Big Little Lies vil forhold gå i stykker, og loyalitet vil blive sat på prøve. Serien udforsker konsekvenserne ved en løgn, styrken ved venskaber, skrøbeligheden i ægteskaber og den svære kunst det er at opdrage børn.

Andrea Arnold har taget over fra Jean-Marc Vallée som instruktør og har instrueret alle syv episoder i anden sæson. Serien er skabt af David E. Kelley og baseret på bestseller-romanen af samme navn af Liane Moriarty.

Seriens executive producenter tæller Nicole Kidman, Reese Witherspoon, David E. Kelley, Andrea Arnold, Jean-Marc Vallée, Bruna Papandrea, Per Saari, Gregg Fienberg, Nathan Ross og Liane Moriarty.

Første sæson af Big Little Lies var nomineret til 16 Emmy-statuetter og vandt 8, blandt andet for Outstanding Limited Series.

Anden sæson af Big Little Lies (7 episoder) får eksklusiv premiere den 10. juni på HBO Nordic.

Video Thumbnail
HBO Nordic: Big Little Lies season 2- teaser trailer (SW)
Kilde: HBO Nordic presse

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

the affair sæson 5

The Affair – sæson 5 – se traileren med danske Claes Bang

Danske Claes Bang er med i den sidste sæson af The Affair, hvor vi følger eftervirkninger fra sidste sæsons forfærdelige begivenheder, og seriens kara …

26. august 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked