[responsive_menu_pro]

Better Things – sæson 3

| torsdag 31. jan, 2019 12:28 | 0 Kommentarer
Better Things HBO Nordic

*HBO Nordic På HBO Nordic fredag 01/03 09:00 Komedie Serie

Sam Fox (Pamela Adlon) er alenemor til tre døtre; Max (Mikey Madison), Frankie (Hannah Alligood) og Duke (Olivia Edward), og samtidig arbejder hun som skuespillerinde i L.A. – et job, der ikke ligefrem er en dans på roser. Hvis udfordringerne ved at være alenemor og skuespiller ikke var nok, tager hun sig også af sin mor Phil (Celia Imrie), der bor i huset overfor. Sam takler de flerste udfordringer i livet med en stor mængde rå kærlighed, oprigtighed og humor. Hun gør alt, hvad hun kan, for at forsørge familien, hjælpe døtrene med deres store og små problemer, og en gang i mellem tillader hun også sig selv at skeje lidt ud på egen hånd.

I tredje sæson dukker en række nye ansigter op. De spilles af Sharon Stone, Matthew Broderick, Doug Jones, Glynn Turman, Judy Reyes, Cree Summer, Charlie Robinson, Janina Gavankar og Marsha Thomason. Der vil også være gensyn med Diedrich Bader, Greg Cromer, Rebecca Metz, Kevin Pollak og Alysia Reiner.

Pamela Adlon har instrueret samtlige 12 episoder af tredje sæson, og samtidig har hun skrevet manuskript og fungerer som seriens executive producer og showrunner.

Første sæson af serien modtog en Peabody Award, og Adlon blev nomineret til en Emmy for bedste kvindelige hovedrolle i en komedieserie for såvel første som anden sæson. Hun modtog også en Golden Globe-nominering for bedste kvindelige hovedrolle i en tv-serie for anden sæson.

Tredje sæson af Better Things får premiere den 1. marts på HBO Nordic. De to tidligere sæsoner er tilgængelige nu.

Kilde: HBO Nordic presse

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

Power – sæson 6

James “Ghost” St. Patrick har det hele: En smuk kone, et penthouselejlighed på Manhattan og New York hotteste nye natklub – Truth. Da dens succes voks …

26. august 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked