Beier bygger på TV 2 Fri

Beier bygger TV2 Fri Foto: Søren Kirkegaard
TV 2 Fri TV 2 Play mandag 29/05 TV 2 Fri kl. 21:00
29-05-2017 21:00:00 Europe/Copenhagen Beier bygger på TV 2 Fri

Følg tv-vært Lene Beier og hendes familie, mens de bygger deres drømmehus fra bunden. Det er fra mandag 29. maj på TV 2 FRI.

TV 2 Fri TV 2 Play

Hun har danset for hele Danmark i ‘Vild med dans’ på TV 2, været den kærlige vært på ‘Landmand søger kærlighed’, den nysgerrige på ‘Kurs mod fjerne kyster – ekstra’ og kigget ind bag de adelige mure på ‘En stor dag på godset”.

Nu inviterer tv-vært Lene Beier seerne indenfor i sit eget liv, når hun og hendes mand, Anders, lader et kamerahold følge familien på tæt hold under det, der er et af parforholdets største prøvelser: At bygge drømmehuset sammen helt fra bunden! Ud over Lene og Anders tæller familien også drengene Arthur (8) og Otto (snart 6) samt hunden Bruce Wayne.

En drøm bliver til virkelighed
Mange danskere drømmer om at bygge deres eget helt igennem personlige hjem fra bunden – at kunne bygge og indrette boligen med lige præcis de materialer, former og farver, man har lyst til. For familien Beier opstod muligheden, da de i februar 2016 købte drømmegrunden i Søvang, der ligger lidt uden for Dragør på Amager.

Det gamle parcelhus på grunden med hessian på væggene, brune gulvtæpper, nikotinfarvede lofter og ”energimærket Z’”skal rives ned og ombygges til en toetages, gulpudset villa med grønne vinduer og rødt tegltag, som Lene og Anders selv har tegnet. Inspirationen til husets ydre udseende har de fået fra de gamle huse i Skagen, hvor Lene har tilbragt mange af sine barndomssomre, og det nærliggende Dragør, som Anders altid har syntes var så utrolig hyggeligt.

Selvbyggere med kreativ sans
Indvendigt vil drømmehuset blive præget af Lene og Anders’ unikke indretningsløsninger og farverige stil. Sammen planlægger de hele ombygningen og istandsættelsen af huset. De hyrer alle håndværkere og står for al indretning, ligesom de også selv betaler samtlige udgifter.

Man skal lede længe efter standardløsninger i familien Beiers drømmehus, som også skal være et intelligent hjem, der kan styres fra Lene og Anders’ mobiltelefoner. Alle de personlige og livslange boligdrømme skal udleves – fra vinkælder og walk-in-klædeskab til kombineret soveværelse og badeværelse.

Med familielivet som indsats
På intet tidspunkt er Lene og Anders gået på kompromis, men det er ingen hemmelighed, at et husbyggeri er en noget større udfordring end at samle et IKEA-skab, og Lene og Anders’ ‘Projekt drømmehus’ giver dem da også flere udfordringer end forventet, hvoraf forsinkelse på et halvt år bare er en af dem. Men Lene Beier tager det med et smil:

– Det har været vores styrke. At vi har kunnet grine ad tingene og ikke have de store forventninger til, om vi nu lige igen spiser makrelmadder, fordi der ikke har været tid til at udtænke de store middagsplaner. Vi har haft ét stort skænderi og måske småsnerret af hinanden, men det er det – og det vil seerne også komme til at opleve, for det er hudløst ærlige programmer, hvor vi ikke pakker tingene ind, siger Lene Beier, der kan afsløre, at familien faktisk ikke er flyttet ind endnu:

– Nej, vi har bestilt flyttemænd til denne weekend (lørdag 20. maj, red.), og huset er da heller ikke helt færdigt endnu. Men vi har aftalt, at når Otto fylder seks år 6. juni, så tager vi en hel dag fri, hvor det hverken handler om hus eller arbejde. Det glæder drengene sig rigtigt meget til, siger Lene Beier, som har ét godt råd til de ægtepar, der overvejer at bygge et hus sammen helt fra bunden:

– Det er nok ikke noget, man skal kaste sig ud i, hvis parforholdet er i krise, og så skal man grine så meget, man kan, undervejs.

Kilde: TV 2

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på: