Beck – Eget kød og blod - Ny film i filmserien der ikke vil dø

BECK 2018
C More Play mandag 01/01
01-01-2018 21:00:00 Europe/Copenhagen Beck – Eget kød og blod

Den svenske Beck filmserie fortsætter med 4 nye film, hvor af den første har premiere 1. januar 2018.

C More

Den svenske Beck filmserie fortsætter med 4 nye film, hvor af den første har premiere 1. januar 2018. Martin Beck er tilbage, på trods af den seneste film i rækken med titlen Beck: Sista dagen, ellers lagde op til at Beck skulle på pension, men der er åbenbart fortsat liv i karakteren spillet af den svenske skuespiller Peter Haber. Det 20 år siden, skuespilleren Peter Haber for første gang iklædte sig rollen som Martin Beck.

Den langstragte film serie om politimanden Beck er nu nået til del 35–38. Den første film i Beck serien var tilbage i 1967 med skuespilleren Keve Hjelm i rollen som Beck.

De nye film er naturligvis uden Martin Beck’s gamle makker Gunvald Larsson. Den rolle, spillet af Mikael Persbrandt, blev skrevet ud / dræbt i den Beck film, der havde premiere 1. januar 2016.

I de fire nye film har Martin Beck følelsen af, at den meget stille pensionisttilværelse virkelig er noget for ham, samtidig med at Steinar Hovland får en mere og mere central rolle i gruppen. Konkurrence, familieproblemer og misundelse ryster teamet på både det professionelle og det private plan. Den ellers så stærke Beck-gruppe udsættes for store fristelser – samtidig med at barske kriminalsager skal opklares.

Her titler og premieredato på de 4 nye film

Eget kød og blod – streamingpremiere på C More 1. januar 2018

På tynd is – streamingpremiere på C More lørdag den 3. februar 2018

Uden hensigt – streamingpremiere på C More lørdag den 3. marts 2018

Djævelens advokat – streamingpremiere på C More lørdag den 7. april 2018

 

Peter Haber genses i rollen som Martin Beck, og Kristofer Hivju er den karismatiske nyankomne Steinar Hovland. Flere kendte ansigter er tilbage. Strømerne Oskar spillet af Måns Nathanaelson og Jenny af Anna AspElmira Arikan spiller Ayda og Klas Fredén spilles af Jonas Karlsson. Seerne skal heller ikke snydes for et gensyn med kultfiguren ”Naboen”, der som altid spilles af Ingvar Hirdwall og Martin Becks datter, som spilles af Rebecka Hemse. Hirdwall har som Peter Haber også medvirket i samtlige 38 film i løbet af de seneste 20 år.

Video Thumbnail
C More - Beck 35 - Premiere den 1. januar 2018

Andre aktuelle titler på C More

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming