Badehotellet sæson 4 fra 23. januar på TV 2

Badehotellet sæson 4 TV 2 Fotos: Mike Kollöffel / TV 2
TV 2TV 2 TV 2 Play mandag 23/01 TV 2 kl. 20:00

Tjek ind på ‘Badehotellet’ i sommeren 1931 – sæsonpremiere på TV 2 mandag 23. januar og på TV 2 PLAY en uge tidligere.

Træt af vintermørket og kulde? Så er der gode ‘se-vitaminer’ at hente på TV 2, når den populære tv-serie ‘Badehotellet’ slår dørene op til sin fjerde sæson mandag 23. januar 2017 klokken 20.00.

Den skønne fortælling om gæster og ansatte, om deres livtag med tilværelsen og om kærlighedens mange ansigter fortsætter i en dejlig blanding af drama og komedie.

Nye tider på det lille hotel
Sommeren 1931 indvarsler nye tider på det lille hotel. Fru Andersen (Bodil Jørgensen) har efter sygdom trukket sig lidt tilbage og har overladt den daglige drift til Fie (Rosalinde Mynster). Stamgæsterne flytter ind for sommeren, men også nye kommer til, og så rykker 30’ernes krise stadig faretruende tættere og tættere på hotellet.

Grosserer Madsen (Lars Ranthe) har lovet sin søde kone, Therese (Anne Louise Hassing), at holde ferie i år, men når der byder sig en god forretning til, holder han sig naturligvis ikke tilbage.

Tobaksfabrikant Frigh (Bjarne Henriksen) og fru Alice (Anette Støvelbæk) er flyttet ind uden børn i håb om at gøre op med fortidens spøgelser.

De lykkeligt nygifte
Anderledes er det med de lykkeligt nygifte, Amanda (Amalie Dollerup) og Max (Anders Juul). Her er ikke brug for kunstigt åndedræt. De har svært ved at holde sig fra hinanden. Rollefordelingen er også plads: Max arbejder på tegnestuen, mens Amanda går hjemme og passer ham. Kan det være mere perfekt?

Hr. og fru Aurland (Peter Hesse Overgaard og Cecilie Stenspil) er her også i år med lille Severin, kontorchefens stolthed og trøst i en tid, hvor udviklingen i Tyskland bekymrer stadig mere. Sønnens biologiske ophav er dog stadig en hemmelighed for hr. Aurland.

Og skuespiller Edward Weyse (Jens Jacob Tychsen) har efter bortvisningen fra teatret fået kæmpe succes i filmens verden, og hans liv er på toppen. Lige indtil en af hans dødsfjender flytter ind på hotellet.

Grev Ditmars (Mads Wille) mor, grevinde Anne-Grethe (Benedikte Hansen) har planer for sin søns fremtid, og disse planer involverer en slægtning fra Tyskland.

Der er som altid meget at holde styr på denne sommer på Andersens Badehotel. Også for pigerne i køkkenet, Otilia (Merete Mærkedahl), Edith (Ulla Vejby) og Martha (Ena Spottag), og Fie, der oven i ansvaret for hotellet også skal tage sig af sin syttenårige lillesøster Ane (Mia Højgaard).

Men som fru Fjeldsøs (Birthe Neumann) altid optimistiske søster Lydia (Sonja Oppenhagen) spår i tarotkortene:

– Det bliver en god sommer, om end med visse forhindringer.

Badehotellet sæson 4 – sæsonpremiere på TV 2 mandag 23. januar og på TV 2 PLAY en uge tidligere.

Kilde: TV 2

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, TV og Streaming Guide