[responsive_menu_pro]

9-1-1 – sæson 3 - på Xee fra 15. oktober

| fredag 11. okt, 2019 10:18 | opdateret 11. okt, 2019 kl. 10:53 | 0 Kommentarer
9-1-1 sæson 3

Den anmelderroste FOX-serie 9-1-1 er klar på Xee med premiere på sæson 3.

Hovedrollerne spilles af blandt andre Jennifer Love Hewitt, Angela Bassett og Peter Krause i en intens serie, der handler om livet for alle de modige brandmænd, politifolk og ambulanceførere, der altid er de første på stedet efter et alarmopkald. Et liv med en pris.

Serien har titel efter den amerikanske alarmcentrals telefonnummer 911og følger en gruppe reddere i deres daglige arbejde under både katastrofer og de mindre opgaver.

Sæson starter med et brag og Los Angeles står foran en gigantisk tsunami – og dermed en kæmpe opgave for at redde folk fra det kaos, der opstår, når bølgen rammer. De forskellige beredskabsteams i Los Angeles står dermed foran en kollosal opgave, der vil udfordre alle, og vores hovedpersoner får naturligvis centrale roller i arbejdet.

9-1-1 kan streames dagen efter, afsnittet har været vist på Xee.

Video Thumbnail
9-1-1 Season 3 Trailer (HD)
Den anmelderroste FOX-serie 9-1-1 er klar på Xee med premiere på sæson 3. Hovedrollerne spilles af blandt andre Jennifer Love Hewitt, Angela Bassett og Peter Krause i en intens serie, der handler om livet for alle de modige brandmænd, politifolk og ambulanceførere, der altid er de første på stedet e
15 okt 2019 21:00
Xee Xee

9-1-1 – sæson 3 - på Xee fra 15. oktober Xee YouSee TV & Film
Drama Serie

Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked