54 timer

54 timer DR2 Gladbeck

DR2DR2 DR TV
jan 2 KL. 20:00

54 timer (1:2) DR2 DR TV
Tilføj til kalenderDrama, Thriller Serie
2 Afsnit

02-01-2019 20:00:00 Europe/Paris 54 timer

DR2 sender i aften første del i en tysk miniserie, der er fortællingen om en sand historie, om hvordan to mænd, i 54 timer, formår at tage hele Tyskland til gidsel

DR2 DR TV
DR2DR2 DR TV
jan 3 KL. 20:00

54 timer (2:2) DR2 DR TV
Tilføj til kalender

03-01-2019 20:00:00 Europe/Paris 54 timer

DR2 sender i aften første del i en tysk miniserie, der er fortællingen om en sand historie, om hvordan to mænd, i 54 timer, formår at tage hele Tyskland til gidsel

DR2 DR TV

DR2 sender torsdag aften første del i en tysk miniserie, der er fortællingen om en sand historie, om hvordan to mænd, i 54 timer, formår at tage hele Tyskland til gidsel. Originaltitel: Gladbeck.

En tidlig morgen d. 16. august 1988, sker der noget usædvanligt i den lille by Gladbeck. To maskerede mænd, bryder ind i et bankfilial, inden åbningstid, og røver banken for 300,000DM.
Begge mænd er bevæbnede og ekstremt farlige. De er kendt for deres brutalitet og mangel på samvittighed – de to mænd er: Dieter Degowski og Hans-Jürgen Rösner.

Men bankrøveres mission var langt fra slut. Sammen med de stjålne kontanter bevæbner Rösner og Degowski sig med to gidsler, igennem en 3 dage lang biljagt, der selv 30 år efter episoden, har sat sit spor på Tyskland. På motorvejen mod Bremen d. 17. august, standser de to, brutale mænd, hvor de skifter deres gidsler og hvide Audi ud med en bus og 32 passagerer. Rösner og Degowski har konstant politiet lige i nakken, men der er også én kilde til, der formår at være på helt tæt hold – medierne.

Rösner og Degowski er kendt for deres brutalitet, mangel på anger og umættelige behov for opmærksomhed. Medierne og borgerne kommer af denne grund helt tæt på, og interviewer gerningsmænd der holder pistoler for hovedet af gidsler, og truede gidsler der bliver spurgt ind til, hvordan de har det imens den absurde handling ruller sig ud – Tyskland er vidne til en ægte dramafortælling i realtid.

D. 18 august på A3 motorvejen bliver den sidste dag for de to forbrydere. De har endnu engang skiftet køretøj, men denne gang har politiet skaffet dem en bil, hvor motoren kan slukkes. Under jagten glemmer de at tage den med, og i stedet hamrer en politibil ind i Rösner og Degowskis bil, og dermed starter en hæsblæsende duel der overtager hele den tyske motorvej med dødelige patroner.

’GLADBECK’ er fortællingen om en sand historie, om hvordan to mænd, i 54 timer, formår at tage hele Tyskland til gidsel.

Andre aktuelle titler på DR TV

Ålens nye rige DR2

Ålens nye rige

Peter Aalbæk har slagtet både bankkonto, pensionsopsparing og børnebørnenes sparegrise for at føre sin storstilede drøm ud i livet: At skabe et altern …

25. marts 2019 DR2 kl. 22:00

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked