Streamingguides

  * virker ikke på alle tjenester
  Filmstriben
  Læs omtale

  En skuespiller opsøger et supermarked i den skumle del af Los Angeles for at researche til en rolle. Her møder han en temperamentsfuld kassedame og sammen påbegynder de en rejse for at vise hinanden deres respektive verdener.

  Disney+
  Læs omtale

  På første skoledag bliver Cameron straks forelsket i den smukke Bianca, men hun får først lov til at date nogen, når hendes hidsige, umulige storesøster Kat også har en date.

  Filmstriben
  Læs omtale

  Dennis Petersen er 38 år, ugift og bodybuilder, og bor hjemme hos sin besiddende mor. Men opfordret af sin onkel, der har hentet en hustru i Thailand, tager Dennis til Pattaya. Men uden den store succes. Indtil han møder indehaveren af et motionscenter!

  Filmstriben
  Læs omtale

  Marie er en nogle-og-30-årig, fraskilt kontrolfreak, der arbejder på et videnskabeligt laboratorium for mål og vægt, og som betragter verden med en tilsvarende afmålt og kølig distance. Da hendes far, en legendarisk videnskabsmand, bliver syg, får Marie til opgave at transportere en vægt på ét perfekt kilo – som er laboratoriets store stolthed og et objekt omgærdet af grænseløs respekt blandt hendes kolleger – til en konference i Paris, hvor den skal måles efter i sømmene. Men Maries rejse til Paris bliver et gram eller to mere romantisk, end hun lige havde forestillet sig, mens Hamer med vanlig pokerfjæs lader hverdagens magi folde sig ud og understreger, at ikke alt her i livet kan måles og vejes.

  Disney+
  Læs omtale

  Den pels-elskende frk. De Vil og hendes klodsede hjælpere kidnapper Pongo og Perles kuld samt alle Londons dalmatinerhvalpe, så Pongo og Perle må samle byens dyr til undsætning.

  Disney+
  Læs omtale

  Pongo og Perles hvalp Kvik møder sin tv-helt, superhunden Tordenbrag, og opdager, at showets producenter leder efter en ny stjerne. Tordenbrag og Kvik går ud i verden og gør ægte heltegerninger.

  Disney+
  Læs omtale

  Pongo og Perle fører an for en række heltemodige dyr, og redder dalmatinerhvalpene, som Cruella De Vil har bortført.

  Disney+
  Læs omtale

  Den pletløse dalmatinerhvalp Klunte går på jagt efter sine pletter sammen med Vralteberg, en bindegal papegøje, som tror, han er en hund. Parret hjælper en skare hvalpe mod den onde Cruella De Vil.

  Disney+

  12 Dates of Christmas
  Film Familie, Fantasy, Komedie

  Læs omtale

  En kvinde må genopleve sin juleaftens-date igen og igen.

  Filmstriben
  Læs omtale

  Solomon er violinist i staten New York. Og en fri mand. Han inviteres med på en musikturne til Washington, og her bliver han kidnappet og solgt som slave i sydstaterne og vi følger hans 12 år lange og nådesløse kamp for at blive genforenet med sin familie.

  Filmstriben
  Læs omtale

  I begyndelsen af 1990’erne spreder aids sig som en epidemi i Paris. Aktivistgruppen Act Up forsøger med aktioner at råbe myndighederne op for at gøre noget ved katastrofen. Bornerthed, uforstand og uvidenhed er store modstandere, men på trods af alle odds lever livsglæden også.

Back to top button