Nyheder

TV 2 sætter fokus på juletravlhed i reportageserien Jul i familien

Anders og Bente og deres fire børn har travlt i december. De driver nemlig en juletræsplantage og en dertil hørende julestue. (Foto: Brian Rasmussen / TV 2
Anders og Bente og deres fire børn har travlt i december. De driver nemlig en juletræsplantage og en dertil hørende julestue. (Foto: Brian Rasmussen / TV 2

Mandag 1. december har TV 2 premiere på reportageserien ‘Jul i familien’, der i fire programmer følger tre danske familier og deres forretninger i den travle december måned.

Vi går alle en sød tid i møde. December og juletid. Vi forsøger at hygge os så meget som muligt med hinanden – også selv om vi har travlt med at forberede os til juleaften. Juletræet skal findes. Anden skal købes. Der skal laves juledekorationer. For tre familier er december lig med endnu mere travlhed, for de lever af at give os andre de bedste oplevelser i december på hver deres måde.

De tre familier, som du kan møde i ‘Jul i familien’, er:

Familien Bøttger, ejer af Dragsholm Slot. Mads Bøttger er administrerende direktør på Dragsholm Slot. Mads er opvokset i den gamle smedje ved slottet, og han ejer slottet sammen med sin mor. Slottet har været i familiens eje siden 1937, da Mads’ bedstefar købte slottet. Sammen med sin mor og sin kone driver Mads slottet, hvor det handler om at give besøgende den mest autentiske oplevelse. Jul og december på slottet skydes i gang med et hyggeligt julemarked og sluttes af med, at hele familien holder jul i de fine omgivelser.

Anders og Bente, der sammen driver julestuen Topkær nær Aarhus. Anders og Bente og deres fire børn har om nogen travlt i december. De driver nemlig en juletræsplantage med over 250.000 træer og en dertil hørende julestue, hvor der serveres gløgg og æbleskiver, sælges julepynt og afholdes arrangementer. 98 % af årets omsætning kommer hjem i månederne op til jul, så der løbes stærkt i Aarhus, og det er vigtigt, at hele familien – også børnene – knokler sammen, for ellers kan det simpelthen ikke hænge sammen.

Slagterparret Peter og Sisse, der sammen driver slagterbutikken Gourmandiet på Østerbro i København. Peter er slagtermester og står for driften af forretningen, slagterkurser, menuer, catering og meget andet. Sisse står for forretningens udsmykning, pr og branding – og betjening af kunder i butikken. December måned er den travleste for Peter og Sisse – og det giver store udfordringer på familiefronten. Spørgsmålet er, om julefreden overhovedet vil nå at sænke sig over slagterparret og de to øvrige familier?

Se med i ‘Jul i familien’ fra mandag 1. december kl. 20.30 på TV 2.

I samme kategori

Back to top button