Branche-Nyt

TV 2 Fri har valgt lokation for Fri huset

TV 2 Fri ny TV 2 kanalTV 2s nye fritidskanal TV 2 Fri har nu valgt en smukt beliggende landejendom i Hornsherred som hjemsted for kanalens to timers direkte daglige tv-programmer til danskerne om have, mad, gør-det-selv, vejr, bolig, natur, dyr, hobby, forbrugertests og meget mere.

Huset får navnet Fri Huset, og det skal nu igennem en ombygning, så ejendommen kan rumme faciliteter til den daglige tv-produktion.

Ejendommen og dens særlige beliggenhed giver fantastiske programmæssige muligheder for TV 2 Fri, siger Maiken Wexø, der er kanalchef for TV 2 Networks og dermed også for TV 2 Fri. – Vi glæder os til at komme i gang med at plante urtehaver og prydhaver og sætte huset i stand – og i det hele taget boltre os på de mange dejlige kvadratmeter. Vi håber, danskerne vil følge tæt med i udviklingen af huset og tage stedet til sig som deres eget fristed, siger Maiken Wexø.

Udsendelserne fra Fri Huset bliver nogle af kanalens fyrtårnsprogrammer. De skal produceres af produktionsselskabet Eyeworks, og det samarbejde glæder Maiken Wexø sig til:

– Vi har gennem årene et rigtigt godt samarbejde med Eyeworks, som har leveret mange store Charlie- successer, siger kanalchefen, der har sat gang i arbejdet med at finde værter, eksperter og andre ildsjæle til programmerne fra Fri Huset.

Hos Eyeworks glæder administrerende direktør Esben Halding sig også over det fælles projekt mellem TV 2 Fri og Eyeworks. Et af de næste skridt bliver at ansætte værter og øvrige medarbejdere til redaktionen af programmerne fra Fri Huset.

– Det er en stor og krævende opgave at opbygge et helt nyt programunivers på en ny kanal og udvikle det sammen med TV 2. Det bliver både spændende og sjovt at være med til, men vi underkender heller ikke, at det bliver noget af en mundfuld at producere et dagligt liveprogram ved Isefjorden. Til gengæld får Fri Husets medarbejdere Danmarks smukkest beliggende tv-arbejdsplads, siger Esben Halding.

TV 2s nye fritids- og friluftskanal går i luften 1. maj 2013. TV 2 har allerede indgået distributionsaftaler for TV 2 Fri med Stofa, Waoo!, Viasat og Canal Digital, og der pågår fortsat forhandlinger med flere distributører og med antenneforeninger.

I samme kategori

Back to top button