[responsive_menu_pro]

TV 2 brugerbetaling kan genforhandles

| tirsdag 28. dec, 2010 12:28 | opdateret 28. dec, 2010 kl. 14:52 | 1 kommentar

Da man i 2009 indgik forlig om brugerbetaling for TV 2 hovedkanalen blev det besluttet, at alle danskere uden betalings-tv fortsat skulle kunne se TV 2 gratis. Imidlertid kræver det en så administrativt besværlig og dyr kortadministrering for dem der skal have kort til TV 2 alene, at Socialdemokraterne og SF har fortrudt forliget og igen vil give TV 2 licenspenge. 

”Den bedste løsning at opgive privatiseringen af TV 2 og gå tilbage til at give stationen licensmidler«, siger SF’s medieordfører Holger K. Nielsen til Politiken.Både SF og Socialdemokratiet var ellers en del af forliget der skal give TV 2 lov til at opkræve betaling på 20-25 kroner om måneden i 2012. Men forslaget om licens er nok næppe en mulighed med mindre flertallet i folketinget ser anderledes ud efter et eftersom regeringspartierne stadig ønsker at privatisere TV 2.

Den konservative medieordfører, Rasmus Jarlov et dog lydhør i forhold til et konkret, bedre forslag end den model, der nu ligger på bordet. Også Dansk Folkeparti er ifølge medieordfører Karin Nødgaard villigt til at drøfte modellen og lytte til kritikken.

Kilde: Mediawatch/Politiken

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
player

TV2 og betaling
En af mine fornuftige hjemmelsmænd er temmelig harm (sur), over (igen måske) skulle betale for “Endnu en gang reklamer”. Så selvom nogen måske forsøger med noget positivt PR, regner jeg bestemt med at de som kun modtager via master, og udenom Boxer fortsat vil modtage TV2. Nogen stemmeer altså ved holde samme pengepung lukket.