Nyheder

Tennis herrerne tager hul på et nyt år på Eurosport

atp tennisEurosport tager seerne ind i det nye år med førsteklassestennis fra ATP-turneringen Qatar ExxonMobil Open, der spilles i Doha fra den 5.-10. januar 2015.

Det blev begrænset med champagne og kransekage til nytår for verdens bedste mandlige tennisspillere, for allerede i begyndelsen af det nye år spilles der ATP-turnering i Doha. Her skal den forsvarende mester Rafael Nadal forsøge at genvinde titlen, og i år får han modstand af verdensetteren Novak Djokovic. Eurosports kanaler sender som vanligt direkte fra begivenhederne, så seerne kan glæde sig til masser af 1. klasses-underholdning, når spillerne viser formen frem.

I årets første turnering er det altid vigtigt at få markeret sig ordentligt for kollegerne. År efter år har turneringen vist et imponerende startfelt, og det har ikke ændret sig. Med både Nadal og Djokovic på deltagerlisten er vi sikre på, at vi får det absolut bedste tennis at se. Samtidig er det også en turnering, der leder op til årets første Grand Slam-turnering, så derfor er det endnu vigtigere at få afprøvet og finpudset de nye elementer af sit spil, der er blevet trænet intensivt på hen over pausen,” siger Eurosports faste ekspertkommentator Michael Mortensen.

Rafael Nadal vandt sidste år turneringen uden de helt store problemer og kom dermed rigtigt godt i gang med tennisåret 2014. Det skulle dog vise sig at blive en af de værste sæsoner for den spanske verdensstjerne, der blev opereret for blindtarmsbetændelse tidligere på året og måtte melde afbud til ATP World Tour Finals i London. Det betyder til gengæld, at den kommende turnering bliver ekstra vigtig for Nadal, fordi han med et godt resultat kan vise både rivaler og fans, at han er tilbage i topform og parat til at begynde et nyt år med succes.

Det bliver spændende at se, hvor langt Nadal er kommet efter sin operation. Han vil formentlig være en smule rusten i starten, men vi har med en klassespiller at gøre, så mon ikke han er klar til at vise sig frem igen. Det bliver i hvert fald en ufattelig vigtig turnering for ham, for her har han mulighed for at sætte sit fingeraftryk og markere, at han kandiderer til Australian Open-titlen. Dog vil han ikke komme nemt til det, for før trofæet i Doha er i hus, skal Nadal forbi Djokovic, der har afsluttet dette år som verdensetter. Djokovic er derfor også min klare favorit, men alt kan ske i turneringer som denne, så der er rig mulighed for at se overraskelser fra andre end de to,” fastslår Michael Mortensen.

Følg turneringen LIVE på Eurosports kanaler fra den 5.-10. januar.

Kilde: Eurosport

I samme kategori

Back to top button