DR TV

DR TV

  DR TV
  Vælg datoperiode: Fra: (Til):
  DR TV
  “Mirakler” på Montebello
  Læs omtale

  Dansk dokumentar fra 2014
  De er komplicerede “tilfælde” – og de lever i et smertehelvede. Nu får de gennem en hård, intensiv genoptræning en chance for at vende tilbage til en normal tilværelse. Men vil det lykkes? Tag med Per Wennick til genoptræningshospitalet Montebello i Spanien og følg en gruppe ryg- , knæ- og hofteopererede – samt rallykøreren, det gik rigtig galt for.
  Sendt første gang 24.03.2014 Udløber: 13. maj 2021

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  10 år senere
  Læs omtale

  Micki og Lars har været kærester i et helt årti, og nu er hverdagen for alvor sat ind. Lars vil pludselig realisere sig selv som studerende, og Micki føler sig ikke længere som den succesfulde mand, han føler han burde være. Kan de to finde hinanden midt imellem indbyrdes irritationer, vennernes gode råd, samt nye og bristede drømme?

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  100 fantastiske fisser
  Læs omtale

  Britisk dokumentar fra 2019.
  (100 Vaginas)
  Hvordan ser din vagina ud? 18 kvinder i alderen 19 til 77 bryder tabuet og stiller deres vagina til skue. Samtidig deler de ud af deres erfaringer med pubertet, menstruation, fødsel, moderskab, overgangsalder, nydelse, sex, voldtægt og porno – for bedre at kunne forstå denne underbelyste kønsdel, og hvordan den har formet deres liv. Udløber: 30. jun 2022

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  1000 års tro
  Læs omtale

  Historien om kristendommen i Danmark er en dramatisk fortælling om brutale magtkampe, folkeoprør og spirende demokrati fra vikingetiden og frem til i dag.

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  18
  Læs omtale

  Emrah er 18 og på vej ind i et farligt bandemiljø. Et hårdt ydre og penge betyder magt, og loyalitet er et absolut krav.

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  18 år og fodboldboss
  Læs omtale

  Han er 18 år, uerfaren og verdens yngste fodboldboss.

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  1800 tallet på vrangen
  Læs omtale

  Det handler om provoer, genier, bohemer, revolutionære. Om stor kunst, erotik og armod. Det handler om skabelsen af det moderne Danmark! På den ene side lider nationen det ene nederlag efter det andet og skrumper voldsomt ind.
  På den anden side er det en enestående blomstringstid indenfor kunst, åndsliv og videnskab. Vi viser alle facetterne og vender vrangen ud på 1800 tallet.
  Hovedpersonerne i de otte programmer er blandt andre N.F.S. Grundtvig, H.C. Andersen, Søren Kierkegaard og George Brandes.

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  1864
  Læs omtale

  Intens kærlighedshistorie, stærkt tidsbillede og stor visuel oplevelse. Ole Bornedals episke dramaserie levendegør begivenhederne omkring krigen i 1864.

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  1968 – et dramatisk år
  Læs omtale

  Britisk dokumentar fra 2017.
  (1968: A Year of War Turmoil and Beyond)
  1968 var et begivenhedsrigt år. I januar fik den nordvietnamesiske tet-offensiv mange amerikanerne til at miste troen på en amerikansk sejr. I maj rasede en socoal revolution i Paris, og i Tyskland havde en studenterbevægelse under ledelse af Rudi Dutschke vind i sejlene. I USA blev to symboler på forandring, Martin Luther King og senator Robert Kennedy, brutalt myrdet. Og under olympiaden i Mexico gik billeder af to amerikanske atleter, der viste en Black Power-hilsen under sejrsceremonien, verden rundt. Udløber: 30. jun 2021

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  1989
  Læs omtale

  Dansk prisbelønnet dokumentar fra 2014
  Et storpolitisk drama om Jerntæppets sammenbrud. En ung teknokrat, Miklós Neméth, hentes ind som ny premierminister. Han skal redde Ungarns fortvivlende økonomi og beslutter at stryge det massive – og dyre – grænseanlæg mod Vest. Han erfarer snart, at han med den beslutning har sat sig op imod drabelige modstandere. Imens lader et ungt par i Østtyskland sig opmuntre af rygterne om, at den ungarnske grænse vil blive åbnet i forbindelse med den pan europæiske picnic. De beslutter at prøve lykken, men vikles ind i den politiske magtkamp, der udspiller sig bag lukkede døre i Østblokken. Den unge mand dræbes af skud på grænsen, en begivenhed, der paradoksalt nok fremskynder Nemeths endelige beslutning og murens fald. Udløber: 4. nov 2022

  LoadingTilføj Favoritlisten
  DR TV
  2. Verdenskrigs store flugtruter
  Læs omtale

  Under 2. Verdenskrig flygtede mange allierede krigsfanger gennem ukendt terræn og fjendeland for at nå tilbage til deres egne. Det var aldrig gået uden modige, lokale modstandsfolks hjælp.

  LoadingTilføj Favoritlisten
Back to top button
Close
Close