Nyheder

Sport 2014 på DR1

sport 2014 DR1
Foto: Lars E Andreasen

Der bliver sand stjerneregn på DR1, når landets største sportspræstationer hyldes ved showet ‘Sport 2014’.

Cremen af dansk idræt er samlet, når årets sportspriser bliver uddelt ved det ultimative sportsshow. De største stjerner og de bedste præstationer skal hyldes af en fyldt Jyske Bank Boxen i Herning. Og der er nok at fejre. For igen i år har danske stjerner hentet masser af metal med hjem.

Både publikum og tv-seerne kan være med, når vi fejrer alle årets helte i et år, hvor danske atleter kom, vandt og nu bliver fejret. Det bliver også aftenen, hvor de bedste af de bedste vinder nogle af aftenens eftertragtede priser.

Med andre ord inviterer DR seerne med til fest sammen med alle de største sportsstjerner, hvoraf flere har fejret internationale triumfer. Fra verdensmesterskaber i blandt andet bowling, orienteringsløb og kajak, til europamesterskaber i svømning, sejlsport og trav.

De vigtige frivillige
Aftenens værter er Peter Møller og Ulla Essendrop. Og udover sportsstjernerne kan de også byde velkommen til nogle musikalske af slagsen når Dizzy Mizz Lizzy, Julias Moon og Hej Matematik featuring Jesper Binzer kommer forbi og giver den gas.

Uden frivillige ude i landets idrætsklubber var der dog slet ingen stjerner. Så Sport 2014 er ikke kun en hyldest til dem med guldmedaljer om halsen. Det er også en hyldest til alle dem, der yder en indsats, så vores børn og unge kan vokse op og blive de næste stjerner. En hyldest til de frivillige, der får idrætsdanmark til at hænge sammen.

Sport 2014 på DR1 lørdag den 10. januar klokken 21.00.

I samme kategori

Back to top button