Lyd produktnyt

Sony har lanceret to nye soundbars, HT-G700 og HT-S20R

Sony er klar med et par nye soundbars. Det er modellerne HT-G700 og HT-S20R, der er henholdsvis en 3.1-kanals og 5.1 kanals løsning.

Sony HT-G700

Sony HT-G700 soundbarHT-G700 er en 3.1-kanals soundbar med Dolby Atmos® og DTS:X, der loves kraftfuld surroundlyd med tydelig dialog.

HT-G700 kommer med Sonys Vertical Surround Engine, som kombinerer de tre fronthøjttalere med Sonys Signal Processing-teknologi for at give den optimale lydplacering, der skal omsluttr dig på både et vertikalt og horisontalt niveau. Signal Processing-teknologien er samtidig blevet forbedret for at levere surroundlyd til et større område. Med et tryk på Immersive AE-knappen, kan du selv opskalere normal stereolyd op til 7.1.2-surroundlyd.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

HT-G700 har også en dedikeret højttaler i midten, til dialog. Sony angiver at højttaleren også er ideel til musik med en rig, detaljeret lytteoplevelse. Derudover kommer HT-G700 med en fintunet S-Force PRO-teknologi, som løfter lyden, så den passer til store tv’er (over 55”).

Med Cinema-indstillingen kan du leve dig helt ind i filmen, og med Music-indstillingen kan du høre enhver detalje på dine yndlingsmusiknumre. Derudover findes der en Voice-indstilling og en Night-indstilling: Voice-indstillingen skræddersyer lydindstillingerne til at fremhæve tale, så du ikke går glip af et eneste ord, og Night-indstillingen optimerer lydbalancen, så du kan høre alting tydeligt – selv på et lavt lydniveau.

HT-G700 kommer med en trådløs subwoofer, der med et større kabinet giver en dybere, rigere baslyd.

Der dog ikke support for ting som AirPlay 2/Chromecast, men der er bluetooth mulighed for at lytte til musik fra f.eks. din smartphone.

Der er 1 HDMI input på modellen og 1 HDMI port til lydforbindelse til dit TV (eARC).

Sony HT-S20R

Sony HT S20R e1589352358720HT-S20R er en kraftfuld 5.1-kanals soundbar. Den har Sony ikke nær så meget at fortælle om i pressemeddelelsen, men den er i et slankt design og tilbyder 400W-lyd, to baghøjttalere og en subwoofer.

Det er værd at notere sig, at der er tale om kabelforbundne baghøjttalere og subwoofer og heller ikke på denne får du en soundbar med AirPlay 2/Chromecast support.

Priser og tilgængelighed

  • HT-G700 vil være tilgængelig fra maj 2020 til en vejledende udsalgspris på 3.500 kr.
  • HT-S20R vil være tilgængelig fra maj 2020 til en vejledende udsalgspris på 2.100 kr.

De bedste priser på Sony Soundbars – Find dem her

Kilde: Sony presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button