Slut med flere samtidige live kampe fra Premier League på TV og Streaming

| torsdag 04. aug, 2016 14:50 | opdateret 08. aug, 2016 kl. 12:44 | 6 Kommentarer

feature_premierleaguePremier League har til denne sæson sat ny begrænsning på rettighederne for at beskytte hjemmemarkedet mod import af Premier League fodbold via udenlandske tv og streamingtjenester.

Den nye begrænsning betyder, at der aldrig må sendes mere end 1 live kamp samtidigt fra Premier League, også i forhold til kampe, der ikke spilles lørdage 16:00. Denne regel gælder alle rettighedshavere i Europa.

Det betyder således, at hvor eksempelvis TV3 Sport 1 og TV3+ sidste sæson kunne vise 2 Premier League kampe, når der af og til blev spillet 2 kampe omtrent samtidigt enten om søndagen eller midtuge kampe, så må man I år kun vise en af disse. Eneste undtagelse er sidste spilledag, hvor der ikke er begrænsninger.

12 fredage i løbet af Premier League sæsonen er der dog som noget nyt fredagskampe, hvilket gør at færre kampe end tidligere vil blive spillet samtidigt.

Viaplay lover fortsat at tilbyde alle 380 Premier League kampe, men en del tilbydes altså forskudt. Dplay (der bliver til Eurosport Player) tilbyder kun live kampe og således altså en del færre kampe end Viaplay.

Premier League vil i øvrigt udvide antallet af live kampe der kommer til udbud på hjemmemarkedet fra 2019/20 sæsonen fra 168 til 190, så til den tid vil færre kampe blive berørt end nu.

 

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (6)

 1. disqus_ySeSt6B3Ke siger:

  Suk. Troede vi var væk fra de her gammeldags begrænsninger. Mindes med gru for 10 år siden hvor dansk fodbold kunne holde udenlandsk fodbold væk fra bestemte tidspunkter

 2. lunten siger:

  Det med at Viaplay sender alle kampe,passer ihvertfald ikke på lørdag,hvor der ialt er 7 kampe på programmet,og Viaplay sender de 3 direkte,og så vidt jeg kan se ,ingen forskudt.

  • Bo Kjærgaard siger:

   Næh de har ikke lagt dem ud på deres oversigt endnu, men mon ikke de kommer inden lørdag. Forventer jeg i hvert fald.

   • lunten siger:

    Vi har jo lov at håbe…men stadig ingen forskudte kampe på menuen.
    Men læste på den svenske Facebook side at Viaplay snart vil tilbyde film/serier i 1080p og 5.1 lyd så det kan man jo se frem mod i stedet.

    “Vi jobbar nu på att inom kort kunna erbjuda 1080p och Dolby Digital 5.1-ljud på våra nyaste serier och filmer. Något exakt datum är alltså inte spikat, men jag rekommenderar dig att hålla utkik här på Facebook och i våra nyhetsbrev för de senaste uppdateringarna.

    Hojta till om du har några fler funderingar.

    Ha en fin kväll!

    Mvh Ellen
    Viaplay Kundservice”

    • Bo Kjærgaard siger:

     Her er forklaringen på at de ikke er på listen endnu.

     Fra kundeservice på Viaplay

     Eksempel:
     Kl. 16.00 på lørdage spilles flere kampe samtidigt – vi sender én af disse live. Når alle dagens kampe er færdigspillede, lad os sige kl. 20.30, så vil de andre kampe vi ikke sendte live dukke op i sportsoversigten ved klokken 16.00, som er det tidspunkt kampen faktisk startede på.

     Kan du ikke finde den ønskede kamp i oversigten, så frygt ej, den vil komme. Vær altså opmærksom på, at de kampe som ikke sendes live vil blive lagt ud i vores oversigt når dagens sidste kamp er færdigspillet.

Skriv et svar