Lars Lind

  Find Lars Lind titler du kan streame herunder

  C More Play
  IMDB rating: 5.7
  Læs omtale

  Seks ungdomskriminelle bliver udtaget til at deltage i et socialt eksperiment. Bag eksperimentet står Inspektøren, en ældre mand, og Krister, en ung socialrådgiver. De to flytter ind sammen med de unge i en faldefærdig ejendom. Her bliver tøjlerne sluppet, og de unge udviser chokerende opførsel, der dog bliver tilgivet af de voksne bag eksperimentet. Vilgot Sjömans drama “491” var ved premieren i 1964 en kontroversiel film på grund af sine mange voldsomme scener, hvoraf flere måtte klippes ud for at slippe igennem censuren.

  starlist Loading ' rel='nofollow'>Tilføj Favoritlisten
  C More Play
  Læs omtale

  Krimiserie baseret på Åsa Larssons prisbelønnede romaner. Da en veninde dør, tvinges advokaten Rebecka Martinsson modvilligt til at flytte tilbage til sit barndomshjem. Samtidig er hun tvunget til at beskæftige sig med den traumatiske fortid, der en gang fik hende til at flygte.

  Sæsonpremiere. Rensdyrdrengen, afsnit 1 af 2. Nogen har set en firehjulstrækker slå et rensdyr ihjel ved at trække det efter sig. Dyret bliver siden smidt på Jon Åppas gård. Rebecca tager sagen, men advares om, at sagen kan være meget følsom.

  starlist Loading ' rel='nofollow'>Tilføj Favoritlisten
Back to top button