MånedsguidesStreamingnyt

Programpremierer på Dplay

Dplay byder på stadigt mere indhold, og du kan her også streame programmer, før de vises på Kanal 4 og Kanal 5 osv. Hvad tjenesten har at byde på lige nu og i den nærmeste fremtid, kan du få nogle forslag til herunder. Er du mere interesseret i en egentlig live tv guide for tv-kanalerne på Dplay , så klik her

Prøv Dplay gratis i 30 dage

All on the Line

Dplay tirsdag 28/07/20
28-07-2020 00:00:00 Europe/Copenhagen All on the Line

I denne nye serie kommer vi helt tæt på de vovede fiskere, der satser alt for at fange monstrøse vandkæmper. I den ikoniske fiskerby Gloucester i Massachusetts er de fleste både ved at være færdige for sæsonen. Men to besætninger kæmper stadig bravt fo[…..]

DPlay

I denne nye serie kommer vi helt tæt på de vovede fiskere, der satser alt for at fange monstrøse vandkæmper. I den ikoniske fiskerby Gloucester i Massachusetts er de fleste både ved at være færdige for sæsonen. Men to besætninger kæmper stadig bravt for at fange de enorme tunfisk, der skal sikre deres familieforetagender gennem vinteren. Vandet bliver farligere, fiskene større og risikoen højere. Tunfiskene, der kan veje flere hundrede kilo, skal hales ind på den gammeldags manér, og det resulterer i den ultimative kamp mellem mennesket og dyret.

Amr. dokumentarserie fra 2020.

90 Day Fiancé: The Other Way

Dplay søndag 26/07/20
26-07-2020 00:00:00 Europe/Copenhagen 90 Day Fiancé: The Other Way

Hvor langt er du villig til at gå for kærligheden? Fans af det populære ’90 Day Fiancé’ har igen grund til at glæde sig, når vi slår dørene op for en helt ny sæson af ’90 Day Fiancé: The Other Way’. Håbefulde amerikanere, der har fundet frem til deres[…..]

DPlay

Hvor langt er du villig til at gå for kærligheden? Fans af det populære ’90 Day Fiancé’ har igen grund til at glæde sig, når vi slår dørene op for en helt ny sæson af ’90 Day Fiancé: The Other Way’. Håbefulde amerikanere, der har fundet frem til deres eneste ene online, gør sig nu klar til at forlade deres hjem og forfølge kærligheden. Kulturelle forskelle, skeptiske svigerfamilier og hjemve er blot få af de udfordringer, de skal bestå. Vil deres forhold holde, så de kan blive gift – eller må den ene halvdel vende skuffet tilbage til USA?

De unge mødre – sæson 30

Dplay søndag 05/07/20
05-07-2020 00:00:00 Europe/Copenhagen De unge mødre – sæson 30

For 30. gang er der sæsonpremiere på ’De unge mødre’. Igennem 15 år har mødrene inviteret os indenfor, og de har delt ærligt ud af både op- og nedture i deres liv, og de udfordringer, der følger med, når man er ung mor i Danmark. Vi er med, når frygten[…..]

DPlay

For 30. gang er der sæsonpremiere på ’De unge mødre’. Igennem 15 år har mødrene inviteret os indenfor, og de har delt ærligt ud af både op- og nedture i deres liv, og de udfordringer, der følger med, når man er ung mor i Danmark.

Vi er med, når frygten for at miste er stor, når livet gør ondt, men også i de små glimt af lykke i hverdagen. Igennem både medgang og modgang er det uden tvivl den ubetingede kærlighed til deres børn, der bærer dem igennem.

I denne sæson følger vi både gamle kendinge, men også nye medvirkende. Vi skal byde velkommen til Cæcilie, der er 24 år gammel og allerede mor til tre – Sophia på fire og tvillingerne Mynthe og Valdemar på halvandet år. Cæcilie elsker rollen som mor, men hun har også sine udfordringer, når der skal deles ud af opmærksomhed til tre børn.

Majbrit fra Ringe tager et stort skridt, når hun vil lære datteren Ella Viola at sove på sit eget værelse. Sandra går igennem den sværeste periode i sit liv. Hun er gravid og venter sit andet barn, og er i gang med en forældreevneundersøgelse, der skal afgøre, om hun får lov til at beholde sit ufødte barn. Samtidigt kæmper hun for at være en god mor for datteren Mynthe.

Som altid kører Lunas liv på fuldt tryk. Hun har skrevet en bog om sit forhold til sin ekskæreste, og hvordan det har præget hendes liv negativt i flere år. Og så knokler hun videre på sit universitetsstudie samtidig med, at hun forsøger at få hverdagen som enlig mor til tre børn til at gå op.

Maria har i længere tid været sygemeldt fra skolen, fordi hun lider af angst. Hun har dog fået det lidt bedre, og nu forsøger hun at komme lidt ud, fordi hun har dårlig samvittighed overfor sønnen Vincent. Nanna-Johanne har ikke været helt ærlig om sit forhold og ægteskab med sin eksmand. Hun har skrevet dagbog om forholdet, og hun fortæller nu om, hvad der egentligt var årsagen til, at de blev skilt.

Og så er glædeligt gensyn med Nanna, der endelig har den kernefamilie, hun altid har drømt om. Der er dog et lille skår i glæden, da datteren Maluccas samvær med sin far Ditlev, har ændret sig. Og sidst men ikke mindst bliver Sabrina mor for anden gang.

Ex on the Beach – Sverige – sæson 8

Dplay søndag 05/07/20
05-07-2020 00:00:00 Europe/Copenhagen Ex on the Beach – Sverige – sæson 8

Gør jer klar til fest, for nu er der endelig premiere på den helt nye og 8. sæson af ”Ex on the Beach – Sverige”. Men alt er ikke som det plejer, for denne gang er det Sveriges største og bedste realitystjerner, der indtager villaen i det sexede Brasil[…..]

DPlay

Gør jer klar til fest, for nu er der endelig premiere på den helt nye og 8. sæson af ”Ex on the Beach – Sverige”. Men alt er ikke som det plejer, for denne gang er det Sveriges største og bedste realitystjerner, der indtager villaen i det sexede Brasilien! Og ikke nok med det, for der går ikke længe, før den første ex træder op af det krystalklare vand for enten at spolere festlighederne – eller tage dem til helt nye højder.

Svensk realityserie fra 2020.

Familien Lundell – sæson 3

Dplay fredag 03/07/20
03-07-2020 00:00:00 Europe/Copenhagen Familien Lundell – sæson 3

For Sveriges største YouTubere er der kun ét gear – og det er i fuld fart fremad! Glæd jer til den nye og 3. sæson af ’Familien Lundell’ lander på Dplay. Vi følger den farverige familie, der sammen med deres datter Lunabelle svømmer i både tv-optagelse[…..]

DPlay

For Sveriges største YouTubere er der kun ét gear – og det er i fuld fart fremad! Glæd jer til den nye og 3. sæson af ’Familien Lundell’ lander på Dplay. Vi følger den farverige familie, der sammen med deres datter Lunabelle svømmer i både tv-optagelser, bogudgivelser og gallapremierer. Vi kommer helt tæt på deres hektiske liv og er med, når de skal balancere karrierer og et ganske almindeligt familieliv fyldt med kærlighed, gråd og latter.

Svensk reportageserie fra 2019.

Dødens Detektiver

Dplay onsdag 01/07/20
01-07-2020 00:00:00 Europe/Copenhagen Dødens Detektiver

Hvert år begås omkring 50 drab i Danmark. Drabene begås på alle tænkelige og utænkelige måder. Når drabene skal opklares, er der dog én ting, der er fælles for dem alle, ifølge retsmediciner Hans Petter Hougen. ”Et lig sladrer altid. Det fortæller alti[…..]

DPlay

Hvert år begås omkring 50 drab i Danmark. Drabene begås på alle tænkelige og utænkelige måder. Når drabene skal opklares, er der dog én ting, der er fælles for dem alle, ifølge retsmediciner Hans Petter Hougen. ”Et lig sladrer altid. Det fortæller altid en historie. Min opgave er at finde ud af, hvad den historie er.” I 'Dødens Detektiver’ tager vi udgangspunkt i retsmediciner Hans Petter Hougens arbejde og kommer helt tæt på, når han fortæller detaljeret om obduktionerne af de dræbte, og hvordan han finder de afgørende detaljer, som liget fortæller, og videregiver dem til politiet som led i opklaringsarbejdet.

Stream 7 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close