Programpremierer på Dplay

| tirsdag 22. jan, 2019 14:00 | opdateret 23. jan, 2020 kl. 13:32 | 0 Kommentarer

Dplay byder på stadigt mere indhold, og du kan her også streame programmer, før de vises på Kanal 4 og Kanal 5 osv. Hvad tjenesten har at byde på lige nu og i den nærmeste fremtid, kan du få nogle forslag til herunder. Er du mere interesseret i en egentlig live tv guide for tv-kanalerne på Dplay , så klik her

Prøv Dplay gratis i 30 dage

Ex on the Beach – sæson 4 starter 1. marts

Ex on the beach sæson 4
Kanal 4 Dplay søndag 01/03/20 Kanal 4 kl. 22:00
01-03-2020 22:00:00 Europe/Copenhagen Ex on the Beach – sæson 4 starter 1. marts

Frække flirts, fester og følelser er i højsædet, når ’Ex on the Beach’ vender tilbage på Dplay og Kanal 4 med en spritny sæson. Søndag den 1. marts starter festen, når dørene åbnes til villaen i Brasilien, hvor sæson 4 af realityhittet er optaget.

Kanal 4 DPlay

Frække flirts, fester og følelser er i højsædet, når ’Ex on the Beach’ vender tilbage på Dplay og Kanal 4 med en spritny sæson. Søndag den 1. marts starter festen, når dørene åbnes til villaen i Brasilien, hvor sæson 4 af realityhittet er optaget.

Allerede på dag et er der i sæson 4 af ’Ex on the Beach’ fyret godt op for følelserne, når de nye, sprudlende singler giver slip på hæmningerne og hovedkulds kaster sig ud i intrigerne, kærligheden, jalousien og den slags drama, som kun ’Ex on the Beach’ kan levere.

Hjerteknuseren Nicklaes er fra start pigernes favorit, hvilket bliver udnyttet maksimalt! Men kan han mon holde sig til én, eller er der flere, der skal nyde den charmerende fyr? Villaens eneste jyde forstår at gøre indtryk med både sin person og fysik. Og så skal der selvfølgelig en ex ind, der kan sætte endnu mere gang i løjerne.

Lige fra første sæson af realityformatet ramte skærmen i august 2018, har det været i en liga for sig selv og trukket overskrifter. Derfor er de indledende forberedelser til en sæson 5 allerede gået i gang. Castingen til endnu en sæson er er lige startet. Men på hvilken eksotisk lokation de håbefulde ex’ere potentielt skal slå deres folder, er dog endnu en hemmelighed.

Lufthavnens Beredskab - sæsonpremiere på Dplay og Kanal 5 fra 6. februar

Lufthavnens Beredskab
*Kanal 5 Dplay 5 Afsnit Fra torsdag 06/02/20 Kanal 5 kl. 21:00
06-02-2020 21:00:00 Europe/Copenhagen Lufthavnens Beredskab - sæsonpremiere på Dplay og Kanal 5 fra 6. februar

Lufthavnens Beredskab følger i hælene på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’ i deres daglige arbejde med at hjælpe rejsende i lufthavnen

Kanal 5 DPlay

Med over 260.000 fly, flere end 30 millioner rejsende årligt og et beredskab på over 1200 ansatte, der sørger for sikkerheden, er Københavns Lufthavn den største og mest travle lufthavn i Norden – på godt og ondt. Her kan rejseglæde lynhurtigt forvandles til frygt eller bekymring, hvis en ulykke indtræffer, eller et familiemedlem bliver ramt af et sygdomstilfælde.

Vi følger i hælene på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’ i deres daglige arbejde med at hjælpe rejsende i lufthavnen. Vi kommer helt tæt på deres arbejde som tryghedsskabende værter, mens de under overfladen konstant arbejder på at opretholde Københavns Lufthavns status som en af de sikreste i verden. Vi rykker ud med både ’Security’ samt ’Brand og Redning’ og kommer helt tæt på bl.a. passagerservice og akut opståede udrykninger til tilskadekomne og sygdomsramte, der har brug for akut førstehjælp. Vi følger også med på diverse sikkerhedstjek og overvågning af lufthavnen, ligesom vi er med på tætteste hold, når kriminelle og voldelige lomme- og tricktyve afsløres.

Prøv Dplay gratis i 30 dage

I fem dramatiske og nervepirrende afsnit af ’Lufthavnens Beredskab’ følger vi de to enheder, når de hjælper rejsende fra hele verden. Ved security bliver al håndbagage undersøgt for eksplosiver, der bliver gået langt for at hjælpe, når en colombianers opholdstilladelse til USA er forsvundet, og landingsbanerne bliver gennemgået, når en fugl har ramt et fly under landing. Al sikkerheds- og redningspersonel bliver tilkaldt, både når en bagagemedarbejder er kommet til skade, eller når en rejsende er gået i krampe og er ukontaktbar. Når brandalarmerne går i gang, rykkes der ud i fuldt brandmandsudstyr og hele lufthavnens område bliver gennemsøgt for mennesker, der bruger lufthavnen som varmestue. Berusede passagerer bliver sendt ud, og når der optræder grænseoverskridende og truende adfærd alarmeres hele lufthavnens beredskab.

Ingen opgaver er for små, og driftsdirektør Kristian Durhuus giver det store overblik over, hvordan man driver en af verdens sikreste lufthavne, mens sikkerhedschef Johnnie Müller gør os klogere på, hvordan der hele tiden arbejdes benhårdt med sikkerheden. Trafikchef Dan Meincke forklarer, hvordan Brand og Redning kan holde så højt et niveau, samtidig med at flyene kommer afsted til tiden.

Strøgvagterne - sæson 2

Strøgvagterne Dplay Kanal 5
*Kanal 5 Dplay torsdag 06/02/20 Kanal 5 kl. 20:00
06-02-2020 20:00:00 Europe/Copenhagen Strøgvagterne - sæson 2

Den nye sæson af ’Strøgvagterne’ begynder med højspændt stemning i det indre København i dagene omkring, at FCK skal spille mod Røde Stjerne fra Beograd

Kanal 5 DPlay

Kanal 5 følger igen Anders, Onur og resten af G4S-teamet helt tæt på, når vagterne overvåger butikker, tilbageholder tyve og sætter jagten ind på organiserede kriminelle i hjertet af København.

Den nye sæson af ’Strøgvagterne’ begynder med højspændt stemning i det indre København i dagene omkring, at FCK skal spille mod Røde Stjerne fra Beograd. For flere af de tilrejsende tilskuere har sat sig for at få souvenirs med fra Strøgets butikker – uden at betale for dem. Strøgvagterne bliver sat på hårdt arbejde for at holde styr på begivenhederne, og især Hau må sande, at arbejdet som vagt ikke er helt ufarligt.

Prøv Dplay gratis i 30 dage

Drabscheferne – de uopklarede sager - se ny serie på Kanal 5 og Dplay

Foto: Per Arnesen/Discovery Networks Danmark
*Kanal 5 Dplay onsdag 05/02/20 Kanal 5 kl. 21:00
05-02-2020 21:00:00 Europe/Copenhagen Drabscheferne – de uopklarede sager - se ny serie på Kanal 5 og Dplay

I den nye serie ”Drabscheferne – de uopklarede sager” gennemgår en række nuværende og tidligere drabschefer minutiøst efterforskningen af 8 uopklarede danske drabssager i forsøget på at skaffe nye henvendelser, der kan hjælpe til pågribelsen af drabsmændene

Kanal 5 DPlay

I den nye serie ”Drabscheferne – de uopklarede sager” gennemgår en række nuværende og tidligere drabschefer minutiøst efterforskningen af 8 uopklarede danske drabssager i forsøget på at skaffe nye henvendelser, der kan hjælpe til pågribelsen af drabsmændene.

I 1990 blev den senere drabschef Ove Dahl efterforskningsleder på det brutale drab på den 18-årige gymnasiepige Stine Geisler i København. Stine Geisler var bundet på en karakteristisk måde og kvalt ved at have fået mast sokker ned i halsen. Drabet er stadig uopklaret og det irriterer Ove Dahl, der går helt tæt på og gennemgår den efterforskning han brugte over to år på at lede. Han håber det kan bringe nye oplysninger frem, der kan bringe sagen videre. Stine Geislers mor, Kirsten Geisler, fortæller for første gang den fulde historie om Stine, den traumatiske oplevelse samt håbet om at gerningsmanden en dag bliver fundet og retfærdigheden sker fyldest.

Der er forpremiere på Dplay, så du kan se flere afsnit der allerede

Politijagt - 2020 sæsonpremiere på Kanal 5 og Dplay

Politijagt 2020 Kanal 5
*Kanal 5 Dplay onsdag 05/02/20 Kanal 5 kl. 20:00
05-02-2020 20:00:00 Europe/Copenhagen Politijagt - 2020 sæsonpremiere på Kanal 5 og Dplay

I sæsonpræmieren af ’Politijagt’ bliver Vlado truet med vold, da han stopper en bilist ved Roskilde festival. I Padborg bliver der kørt ræs og brændt dæk af ved arrangementet ”Danmarks Hurtigste Bil”. Kenneth og hans kollegaer fra Syd- og Sønderjylland …

Kanal 5 DPlay

I sæsonpræmieren af ’Politijagt’ bliver Vlado truet med vold, da han stopper en bilist ved Roskilde festival. I Padborg bliver der kørt ræs og brændt dæk af ved arrangementet ”Danmarks Hurtigste Bil”. Kenneth og hans kollegaer fra Syd- og Sønderjyllandspoliti er mødt talstærkt op for at sikre, at den ulovlige kørsel ikke fortsætter på vejene og at de pimpede biler må køre på vejene.

Imens starter en længere efterforskning i Upper Darby, da Thomas og hans kollegaer finder en lille dreng, der løber alene rundt ved en trafikeret vej.

90 Day Fiancé - Sæson 7 har premiere på Dplay 28. januar

90 day fiance dplay
Dplay tirsdag 28/01/20
28-01-2020 09:00:00 Europe/Copenhagen 90 Day Fiancé - Sæson 7 har premiere på Dplay 28. januar

De 90 dage starter for endnu en række par, da deres udenlandske partnere rejser til USA på et K-1-visum for at prøve at bo sammen med deres vordende partnere for første gang.

DPlay

I 90 Day Fiancé følger vi vidt forskellige og modige par, der rejser tværs over planeten for at møde deres potentielt eneste ene. Indtil nu har de ikke mødt hinanden personligt, men udelukkende haft et forhold online. Hvordan vil det gå, når de drager mod fremmede himmelstrøg for første gang i et vildt forsøg på at jagte kærligheden på et K-1 visum?

De 90 dage starter for endnu en række par, da deres udenlandske partnere rejser til USA på et K-1-visum for at prøve at bo sammen med deres vordende partnere for første gang. Der er premiere på den nye sæson allerede 28. januar 2020 på Dplay, mens der er tv-premiere på TLC fra 18. februar.

Prøv Dplay gratis i 30 dage

Vi møder Anna-Marie, der er mor til tre og mødte sin tyrkiske forlovede, Mursel, på de sociale medier, hvor de begge var medlem af en gruppe for biavlere. De taler ikke det samme sprog, men har brugt oversættelses-apps til at kommunikere, og nu kommer Mursel endelig til USA, så de kan se hinanden i øjnene for første gang.

Den religiøse bypige, Natalie, rykker sit liv op med rødderne og tager hele vejen til USA, hvor hun drømmer om at leve et idyllisk liv med ateisten Mike, der bor på en kæmpemæssig gård. Hvad kan gå galt?

Michael mødte den brasilianske skønhed Juliana, der er 20 år yngre end ham, til fest på en lystyacht i Kroatien. Nu kommer deres kærlighed på den største prøve, når Juliana rejser til forstaden, hvor hun både skal håndtere Michaels børn og ekskone.

Da Robert mødte Anny, var det kærlighed ved første blik. Derfor friede han også til hende blot få timer efter, at de endelig mødtes i det virkelige liv. Men Anny har et hidsigt temperament og et anstrengt forhold til penge, og det vækker nogen uro hos Robert.

Jasmine og Blakes store Hollywooddrømme slår revner, da Jasmine bekymrer sig om Blakes vilde liv. Til gengæld er Blake bange for, at han ikke kan give Jasmine al den luksus, hun er vant til.

Vi møder også Emily, der forelskede sig i sin personlige træner, Sasha, imens hun boede i Rusland. Nu er hun gravid og venter barn med ham. Men både Emilys familie og Sashas jaloux ex’er giver store udfordringer for deres nye liv i USA.

Sidst men ikke mindst følger vi den åbensindede Tania, der mødte Synginat på en bar i Sydafrika. Kemien var der med det samme, men vejen til et fast og stabilt forhold har været alt andet end nem. Og det hjælper ikke ligefrem, at de nu skal bo i Tanias mors lille garage.

Alt dette og meget mere står for skud, når de mange par skal mødes og forsøge at bane vejen for det perfekte liv, de har forestillet sig.

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om