Nyheder

Revygalla 2015 på TV 2 Charlie

TV 2 Charlie logoCirkusrevyen løb med flest priser, da TV 2 CHARLIE fejrede revyerne ved årets Revygalla i København. Showet sendes på TV 2 CHARLIE søndag 6. september.

Landets største revystjerner var søndag aften samlet i Cirkusbygningen i København for at hylde den stolte danske revytradition ved TV 2 CHARLIEs store awardshow med værterne Jarl Friis-Mikkelsen og Anne Sofie Espersen.

Der var lagt op til en festlig aften med masser af grin og god musik samt en hel del overraskelser. ‘Charlies Revygalla 2015’ vises på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY søndag 6. september.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Cirkusrevyen jublede
Sidste år gik størstedelen af priserne til de mindre revyer, men i år var det den etablerede Cirkusrevy, der var den store vinder. Holdet bag revyen løb nemlig med tre af aftenens fem priser.

Foruden den prestigefyldte pris ‘Bedste revy 2015’, der gives til den revy, der har gjort sig særligt bemærket for sin originalitet og kvalitet, vandt Cirkusrevyen også prisen for ‘Årets mandlige kunstner’ og ‘Årets bedste parodi’. De blev vundet af henholdsvis Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

Henrik Lykkegaard vandt for sin ultraskarpe parodi på Clement Kjersgaard, og prisen blev selvfølgelig overrakt af den hurtigtsnakkende tv-vært selv. De to øvrige priser gik til Anne Herdorf fra Ganløse Revyen og Schou-tur, der vandt titlen som ‘Årets kvindelige kunstner’, mens Kasper Gattrup fra Revyperler blev kåret som ‘Årets talent’.

De fik priserne
Således blev årets fem revypriser fordelt:

Årets kvindelige kunstner: Anne Herdorf for Ganløse Revyen og Schou-tur.
Årets mandlige kunstner: Niels Ellegaard for Cirkusrevyen og Aalborgs Vinterrevy.
Årets talent: Kasper Gattrup for Revyperler.
Årets bedste parodi: Henrik Lykkegaard for Cirkusrevyen og Aalborg Vinterrevy.
Bedste Revy 2015: Cirkusrevyen.

I samme kategori

Back to top button