Streamingnyt

Prey Obey Kill

- HBO dokumentar om en af Sveriges mest berygtede forbrydelser

I PRAY OBEY KILL undersøger de to journalister, Anton Berg og Martin Johnson, sammen med instruktør, Henrik Georgsson, en af Sveriges mest berygtede forbrydelser; Knutby-mordet fra 2004. De har blandt andet fået tilgang til materiale, som aldrig er blevet offentliggjort tidligere, samt eksklusive interviews med nøglepersoner, der ikke har talt om sagen før nu – blandt dem den såkaldte barnepige, Sara Svensson.

På en kold januar-nat i 2004 lød der et skud i den lille, svenske landsby, Knutby. En ung kvinde blev myrdet, og hendes nabo såret af adskillige skud. Opmærksomheden blev hurtigt rettet mod den lokale pinsemenighed, og sagen blev efterfølgende en af de største i svensk historie.

I PRAY OBEY KILL forsøger de anerkendte journalister, Anton Berg og Martin Johnson, sammen med instruktør, Henrik Georgsson, at kaste lys over, hvad der egentlig skete i Knutby. Journalisterne undersøger nye vinkler i sagen, får adgang til sagsmateriale, der aldrig før er blevet afsløret og taler med implicerede parter, som tager bladet fra munden efter flere års tavshed.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dokumentarserien er instrueret af den prisvindende instruktør, Henrik Georgsson (Broen, Tsunami, Marcella, Stieg Larsson – Manden der legede med ilden) og produceret af Ruth Reid for Warner Brothers ITVP Sweden. Anton Berg, Martin Johnson og Martina Iacobaeus fungerer som executive producers på serien sammen med Hanne Palmquist, Hanka Kastelicová og Antony Root fra HBO Europe. Serien er produceret af Warner Bros ITVP Sweden for HBO Europe.

PRAY OBEY KILL består af seks afsnit og får premiere 4. april på HBO Nordic. Alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen.

HBO Nordic: Pray Obey Kill | Official Trailer
HBO Nordic: Pray Obey Kill | Official Trailer
Kilde: HBO Nordic presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button