StreamingnytTV Streaming premierer

We got this

Kan en afdanket privatdetektiv løse en af verdens største mordmysterier? Den 21. marts har den svenske komedieserie ’We Got This’ premiere på Viaplay, hvor den gældsatte amerikanske eksilamerikaner, George English, er på jagt efter en dusør på 50 millioner svenske kroner for opklaringen af mordet på Olof Palme. I rollerne ses en række svenske skuespillere, bl.a. Alexander Karim, som har medvirket i både ’Lykkebugten’ og ’Advokaten ’på Viaplay. ’We Got This’ består af seks episoder, som frigives på samme tid på premieredagen den 21. marts.

Eksilamerikaneren George English har fået en strålende ide: Han vil løse mysteriet omkring mordet på Olof Palme og bruge dusøren på 50 millioner svenske kroner til at betale sin store skattegæld af. Hvor svært kan det egentlig være?! Med hjælp fra en broget skarrer af medhjælpere påtager George sig en af Sveriges største politiundersøgelser nogensinde – et gamble der risikerer at vække mørke kræfter, der lurer i skyggen.

’We Got This’ er baseret på idé og manuskript af Schiaffino Musarra, der har ønsket at skabe en både underholdende og lærerig historie om det nationale traume om mordet på Olof Palme.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Serien er ikke en komedie om mordet på Olof Palme, men om politiets efterforskning som var en total komedie. Derudover slog det mig, da jeg begyndte at grave i historien, at mange unge mennesker i Sverige ikke er klar over, at en svensk statsminister er blevet myrdet. Derfor ville jeg gerne fortælle historien, men som en komedie, da det ofte gør det lettere at absorbere vanskelige ting, fortæller Schiaffino Musarra, som også selv medvirker i filmen.

I de øvrige roller i serien ses bl.a. Alexander Karim, Sandra Andreis, Lennart Jähkel, Olle Sarri og Johanna Wilson.09

21 mar 2021
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

We got this (1:6) Viaplay STREAM HER
Drama Serie
6 Afsnit
Komplet sæson kan streames fra 21/03/21

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button