TV Streaming premierer

Vikingernes sidste rejse

En ny international dokumentarserie på Viaplay sætter for første gang fokus på, hvorfor de danske vikinger valgte at forlade Danmark og rejse ud i Europa. Dokumentarserien bygger på ny forskning på området og vil afsløre helt nye sandheder om vikingerne.

Dokumentarserien fører seeren igennem århundreder fra begyndelsen af vikingetiden med fokus på de skandinaver, der først blev normannere og sidenhen rejste til England for at overtage tronen. En hændelse, der ofte karakteriseres som enden på vikingetiden, også kaldet ’The Battle of Hastings’ i 1066.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning vil en række internationale eksperter fra bl.a. Danmark og Sverige afsløre nye sandheder og kaster helt nyt lys på en skelsættende periode i vikingetiden. På den visuelle side vil vikingetiden komme til live for seerenes øjne gennem dramatiske episoder og high-end reenactments.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vikingernes sidste rejse kommer i fire afsnit af hver 52 min: The Immigrant, 100 Days in Paris, The Good Land og The Last Battle of the Vikings. Se første teaser her

Vikingernes sidste rejse | Teaser | A Viaplay Original
Vikingernes sidste rejse | Teaser | A Viaplay Original
12 apr 2020
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Vikingernes sidste rejse Viaplay
Dokumentar

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button