Vida – sæson 3

Den amerikanske serie Vida er med sin fortælling om arv, rødder, søsterskab, kulturel og seksuel identitet klar med tredje og sidste sæson, som får premiere hos C More den 9. juli. Dramaserien følger de mexicansk-amerikanske søstre Emma (Mishel Prada) og Lyn (Melissa Barrera), der vender tilbage til Los Angeles og viderefører deres afdøde mors bar og lejlighedskompleks sammen med Eddy (Ser Anzoategui). En kvinde som moren, uden søstrenes viden, havde været gift med, og som de skulle dele arven med.

Ved tredje sæsons begyndelse er alt fryd og gammen for Emma og Lyn. Men pludselig opdager de en velbevaret familiehemmelighed, der ændrer alt, og søstrene må nu afgøre, om de fortsat kan fungere som familie eller om de skal gå hver til sit? De to første sæsoner af Vida er også tilgængelige på C More.

Video Thumbnail
VIDA Season 3 Official Trailer (HD) Melissa Barrera
Den amerikanske serie Vida er med sin fortælling om arv, rødder, søsterskab, kulturel og seksuel identitet klar med tredje og sidste sæson, som får premiere hos den 9. juli. Dramaserien følger de mexicansk-amerikanske søstre Emma (Mishel Prada) og Lyn (Melissa Barrera), der vender tilbage til Los An
9 jul 2020 09:00
C More Play

Vida – sæson 3 C More
Drama Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button
Close
Close