Vanderpump Rules – sæson 8

Den 8. januar får Vanderpump Rules fans igen noget at stå op til, når den helt nye sæson 8 af serien får premiere på hayu Reklame-link – samme dag som i USA.

Efter en vellykket åbning af baren TomTom med partnerne Tom Sandoval og Tom Schwarts
sidste sommer møder vi i den nye sæson en Lisa Vanderpump, der har mere travlt end nogensinde før med sit ekspanderende imperium. Nu hvor flere af hendes mangeårige medarbejdere er vokset op og fløjet fra reden, står Lisa med opgaven om at finde en ny skare af vilde og elskelige SURvers – og med alle de romantiske dramaer og arbejdsplads-intriger, der følger med at drive en restaurant i rivende udvikling.

Samtidigt planlægger den tidligere playboy Jax Taylor at lægge sit bad boy liv endegyldigt på hylden ved at gifte sig med sin mangeårige kæreste Brittany Cartwright i en meget overdådig Kentucky ceremoni. Brittany er dybt fokuseret på at få sit eventyrlige drømmebryllup, men Jaxs opførsel truer med at skabe uoprettelig skade på flere af deres fælles venskaber.

Tom Sandoval bliver desuden sat på en alvorlig prøve som Jax’ forlover, da han skal planlægge en episk fælles bachelor-bachelorette-rejse til Miami. Men deres forhold sættes på en hård prøve, da Jax forsøger at tvinge Tom til at skulle gøre en masse unødvendige ting, så Tom er nødt til at beslutte, om det er venskaber eller principper, der er det vigtigste for ham.

Bestsellerforfatteren, Stassi Schroeder, ser til gengæld ud til at have styr på det hele, og hendes forhold til kæresten Beau Clark er øjensynligt ved at udvikle sig til noget mere seriøst. Venskabet med Kristen Doute er dog sat på hold. Kristens turbulente romance bliver ganske enkelt for meget, og Stassi og Katie Maloney-Schwartz er derfor nødt til at beslutte, om de holder nok af Kristen til ikke at skulle forlade Witches of WeHo.

For Ariana Madix, der netop er flyttet i det perfekte hus og arbejder med sin cocktailbog, er det svært at at fejre sine successer, men hun finder en uventet, fortrolig ven og mentor i Lisa Vanderpump, netop som hun ellers har mistet troen på sine øvrige venskaber.

Den nye sæson 8 byder også på et gensyn med James Kennedy, der, et år efter han mistede sit elskede job på SUR, fortsætter med at feste sin vej gennem livet. Efter en nat i byen sender han oveni købet giftige beskeder til sin kæreste Raquel Leviss, der ender med at give ham et ultimatum, som svier og kan ende i, at James mister alt.

Lala Kent har også forladt SUR for at fokusere på at forblive ædruelig, på sin musikkarriere og på en gennemgribende boligrenovering af hendes og hendes forlovedes nye hjem. Da hendes tidligere bedste ven kontakter hende for at få hendes hjælp med sine egne alkoholproblemer ender Lala i et dilemma mellem, om hun skal hjælpe eller lægge fortiden bag sig.

Restaurantens nye queen bee Scheana Shay er begejstret for sin nye rolle, hvor hun skal træne SUR’s nye hotte tjenere, Brett Caprioni og Charli Burnett. Men hun får hurtigt flyttet fokus, da restaurantens nye tjener Dayna Kathan finder sammen med TomToms manager Max Boyens, der tilfældigvis også er Scheanas tidligere flirt. Og da Dayna samtidigt hører rygterne om Max’ interesser uden for jobbet, overvejer hun, om han virkelig er dramaet værd.

The Official Vanderpump Rules Season 8 Trailer Is Here! | Bravo
The Official Vanderpump Rules Season 8 Trailer Is Here! | Bravo
8 jan 2020
Hayu

Vanderpump Rules – sæson 8 Hayu
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Euro 2020 ViaplayReklamelink

Back to top button