TV Streaming premierer

The Real Housewives of Beverly Hills – sæson 10

Torsdag den 16. april er det igen tid til masser af drama og god underholdning, når The Real Housewives of Beverly Hills klanen vender tilbage på skærmen med den helt nye sæson 10. Det sker på streamingtjenesten hayu

Den nye sæson kommer til at byde på uventede og overraskende elementer, når vi får et dejligt gensyn med de skønne housewives Kylie Richards, Lisa Rinna, Erika Girardi, Dorit Kemsley, Teddi Mellencamp Arroyave og Denise Richards.

Derudover slutter skuespillerinden Garcelle Beauvais sig til gruppen, som den første afroamerikanske housewife i The Real Housewives of Beverly Hills. Garcelle er både selvsikker og kompromisløs og er dermed ikke bange for at tale lige fra hoften, selvom det giver nogle knubs på vejen. Desuden præsenteres Beverly Hills socialite Sutton Stracke som gruppens nye veninde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I sæson 10 bliver venindernes forhold endnu engang sat på prøve i den altid skiftende gruppedynamik. Nye venskaber skabes, gamle bånd styrkes, men desværre kommer nogle forhold også til at smuldre. Du kan læse meget mere om den nye sæson i vedhæftede pressemeddelelse.

The Real Housewives of Beverly Hills sæson 10 kan streames og downloades på hayu fra torsdag den 16. april 2020.

Your First Look at The Real Housewives of Beverly Hills Season 10
Your First Look at The Real Housewives of Beverly Hills Season 10
16 apr 2020
Hayu

The Real Housewives of Beverly Hills – sæson 10 Hayu
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button