Streamingnyt

The Pact

- ny BBC-krimiserie på C More fra 25. maj

En kvindefjendsk chef skal ydmyges. Han bliver bundet til et træ og efterladt i skoven. Men det går ikke efter planen i den nye BBC-krimiserie The Pact, som får premiere på C More den 25. maj. Fire hævntørstige kvinder må derfor indgå en pagt om tavshed.

Krimiserien består af seks afsnit – du får to nye afsnit hver uge. Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

I krimiserien The Pact bliver en gruppe veninders sammenhold sat på den ultimative prøve, da de skal værne om en grum hemmelighed, som vil ændre deres liv for altid. Snart begynder deres venskab at gå i stykker i takt med, at de kæmper med at holde på hemmeligheden for politiet og familie.

De fire veninder er kollegaer på et bryggeri, og kommer i problemer, da deres chef bliver fundet død. Laura Fraser (Breaking Bad) og Julie Hesmondhalgh (Broadchurch) spiller hovedrollerne som Anna og Nancy, mens de to øvrige veninder Louise og Cat spilles af Eiry Thomas (Keeping Faith) og Heledd Gwynn (Ordinary Lies).

Rollelisten tæller desuden Abbie Hern (The Twillight Zone), Aneurin Barnard (Dunkirk), Jason Hughes (Marcella), Adrian Edmonson (The Young Ones), Eddie Marsan (Ray Donovan), Mark Lewis-Jones (Keeping Faith), Aled Ap Steffan (Gangs of London), Rakie Ayola (Noughts + Crosses) og Gabrielle Creevy (In My Skin).

The Pact er filmet i Wales og skrevet af Pete McTighe (Doctor Who, A Discovery of Witches). Eric Styles (Hidden) og Rebecca Johnson (Honeytrap, The Flash) er instruktører på serien.

When a drunken prank goes wrong, their lives will change forever... - The Pact | Trailer - BBC
When a drunken prank goes wrong, their lives will change forever... - The Pact | Trailer - BBC
25 maj 2021
C More Play

The Pact C More STREAM NU HER
Krimi Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Euro 2020 ViaplayReklamelink

Back to top button