The new Pope

The New Pope består af ni afsnit. De to første afsnit får premiere på C More Reklame-link søndag den 26. januar. Herefter får du to nye afsnit hver søndag frem mod den 23. februar, hvor det sidste afsnit bliver tilgængeligt.

Med navne som Jude Law og John Malkovich, Ulrich Thomsen,  så er der noget at se frem til, når C More Reklame-link i januar har premiere på serien The New Pope. Sharon Stone og Marilyn Manson medvirker som gæstestjerner.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link
Amerikaneren Lenny Belardo (Jude Law), som blev valgt til ny pave under navnet Pius XIII, i serien The Young Pope, ligger i koma. I hans fravær tager den sofistikerede og charmerende engelske aristokrat Sir John Brannox (John Malkovich) plads i Pavestolen under navnet John Paul III.

Den nye pave synes perfekt, men viser sig at skjule på hemmeligheder og være en smule skrøbelig. Han finder også hurtigt ud af, at det ikke bliver let at erstatte den karismatiske og unge Pius XIII, som svæver mellem liv og død. Den komaliggende pave er nemlig blevet en helgen blandt tusindvis af troende, som er begyndt at tilbede ham, hvilket er med til at trække fronterne op blandt fundamentalisterne.

Samtidig er den katolske kirke under angreb efter flere skandaler, som risikerer at smadre de eksisterende hierarkier og Kristendommens symboler. Men som altid er intet, hvad det giver sig ud for i Vatikanet.

 

C MORE | The New Pope
C MORE | The New Pope
26 jan 2020
C More Play

The new Pope C More
Drama Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

t?a=1428693185&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1Annonce

Back to top button