Streamingnyt

The Beast Must Die

- ny krimiserie på C More

De jagtede begge sandheden i henholdsvis Chernobyl og The Serpent. Nu står Jared Harris og Billy Howle over for hinanden i den nye krimiserie The Beast Must Die, der handler om en mor, der vil hævne sin søn, som blev dræbt af en flugtbilist. Serien er baseret på Cecil Day-Lewis’ klassiske roman, og får premiere på C More den 10. juni. Serien består af 6 afsnit – du får 2 afsnit om ugen.

Jared Harris blev nomineret til en Emmy og en Golden Globe for sin rolle som Valery Legasov i Chernobyl, mens Billy Howle i øjeblikket nyder succes som den hollandske diplomat Herman Knippenberg i The Serpent.

I The Beast Must Die får de fornemt selskab af Cush Jumbo (The Good Wife, The Good Fight). Hun spiller moderen Frances Cairns, der vil have hævn for en grim forbrydelse. Hendes seksårige søn er blevet dræbt af en flugtbilist på øen Isle of Wight, og det lokale politi gør, efter tre måneders efterforskning, ingen fremskridt med at finde gerningspersonen.

Derfor tager hun sagen i egen hånd, og sporer personen, som hun mener er skyldig, og begynder at infiltrere vedkommendes liv. Alt imens begynder hun at udtænke, hvordan hævnen skal udføres.

The Beast Must Die er baseret på romanen af samme navn fra 1938, som er skrevet af Cecil Day-Lewis under pseudonymet Nicholas Blake. En irsk digter og far til bl.a. Oscarvinderen Daniel Day-Lewis og tv-kokken Tamasin Day Lewis. I bogen er der, modsat serien, tale om en mandlig krimiforfatter, som vil hævne sin søns død.

Gaby Chiappe (Their Finest) har skrevet manuskriptet til The Beast Must Die, mens finske Dome Karukoski (Tolkien) er instruktør. The Beast Must Die er den første originale serie fra BritBox UK (BBC+ITV), og består i sit hjemland af fem afsnit, mens C More får premiere på den internationale version, som består af seks afsnit.

10 jun 2021
C More Play

The Beast Must Die (1:6) C More STREAM NU HER
Krimi Serie
6 Afsnit

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Euro 2020 ViaplayReklamelink

Back to top button