TV Streaming premierer

Store Lars

Den romantiske komedieserie ‘Store Lars’, med Lars Hjortshøj i hovedrollen, har premiere på Viaplay og TV3 torsdag den 23. april kl. 21.00. Alle episoder frigives på Viaplay på en gang. På TV3 kan ’Store Lars’ ses hver torsdag kl. 21.00 fra den 23 april.

I Viaplay-serien, som balancerer mellem fiktion og virkelighed, flankeres Lars Hjortshøj af Ellen Hillingsø, Martin Brygmann, Julie Agnete Vang og en perlerække af andre kendte personligheder, der kan opleves i mere eller mindre virkelighedstro udgaver af sig selv.

Lars Hjortshøj er træt af at være ‘Lille Lars’. Træt af småfjollede roller med et dumt skæg og skumle jobs; træt af at være en mand der er gået i stå midt i livet og aldrig har fået den respekt, han fortjener. Derfor kaster han sig nu ud i en række projekter i forsøget på at opnå virkelig anerkendelse. Lars’ ambitioner om at blive ‘Store Lars’ får ham imidlertid rodet ham ud i en række håbløse projekter, og resultatet er, at han igen og igen havner i absurde og vanvittige situationer – i stedet for at se de muligheder, der er lige foran næsen på ham.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I ‘Store Lars’ får kærligheden også sneget sig ind, da Lars møder skuespilleren Julie (Julie Agnete Vang), der driver et børneteater. Julie har besluttet at få barn med en donor, og Lars øjner chancen for, at han kan blive donoren og vinde Julies hjerte.

Lars Hjortshøj er selv en af hovedforfatterne bag ‘Store Lars’, og han fortæller om serien:

” ‘Store Lars’ er en skæv romantisk komedie om at miste sig selv i jagten på anerkendelse alle de forkerte steder. Jeg har erfaret fra mit eget liv, at man skal træffe sine egne valg – men det er jo som regel de dårlige beslutninger, der skaber de sjoveste øjeblikke. Og heldigvis har kærligheden og andre mennesker det med at gribe forstyrrende ind, når man har allermest travlt med sig selv.”

Ligesom komediehits som ‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Klovn’ og ‘Undskyld, Norge’ er ‘Store Lars’ en serie, hvor grænsen mellem fiktion og virkelighed flyder ud, og hvor vi møder en række velkendte personligheder i en fiktiv version af sig selv.

Ellen Hillingsø har rollen som Lars’ flamboyante ekskone Ellen, mens Martin Brygmann spiller Lars’ ven og nabo, den altid Fætter Højben-heldige Martin, hvis gode råd ikke altid er så gode. Af andre navne, seerne kan glæde sig til at møde i ‘Store Lars’, kan nævnes Dejan Cukic, Preben Elkjær, Nikolaj Koppel, Lars Seier, Camilla Martin, Martin Jørgensen, Linda P, Rane Willerslev og Jan Gintberg.

Serien var oprindelig sat til premiere tilbage i oktober 2019, men blev dengang udskudt. Nu skulle den altså være god nok.

Store Lars | Trailer | A Viaplay Original
Store Lars | Trailer | A Viaplay Original
23 apr 2020 21:00
TV3 Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Store Lars TV3 Viaplay
Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button