Station 19 – sæson 2

Xee er klar med sæson to af serien Station 19 – en serie skabt af folkene bag “Greys Hvide Verden”, “Scandal” og “How to Get Away with Murder”. Premieredatoen er onsdag d. 8. april.

Serien følger en gruppe heroiske brandfolk i Seattle på Firestation 19, lige fra chefen til den nyeste rekrut, i deres risikofyldte hverdag. Brandfolkene er “first responders” og sætter ofte deres eget liv på spil, når de forsøger at redde andre. Alle de ansatte er som en familie og den farefyldte hverdag giver et sjældent bånd mellem dem alle, uanset om man er på job eller ej.

Den nye sæson starter, da livet for alvor er på spil for flere ansatte på Station 19 under en storbrand i en skyskraber. Samtidig skranter Kaptajn Pruiit’s helbred og derfor ankommer en ny brandmand til stationen – en mand med mystisk fortid.

Station 19 er et amerikansk action-drama om livet på Station 19. Skuespillerne er Jaina Lee Ortiz, Jason George, Grey Damon, Barrett Doss, Alberto Frezza, Jay Hayden, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre og Miguel Sandoval.

Station 19 Season 2 Trailer (HD)
Station 19 Season 2 Trailer (HD)
8 apr 2020 21:00
Xee Xee

Station 19 – sæson 2 Xee YouSee TV & Film
Drama Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button