Spenser Confidential

Spenser Confidential er en action-komedie af instruktør Peter Berg, og er inspireret af Ace Atkins’ bestsellerroman Robert B. Parker’s Wonderland.

Spenser (Mark Wahlberg) — en tidligere politimand, der er bedre kendt for at skabe problemer end for at løse dem — er lige blev løsladt fra fængslet og planlægger at forlade Boston for altid. Men først må han hjælpe sin gamle boksetræner og mentor, Henry (Alan Arkin), med en lovende amatørbokser. Det er Hawk (Winston Duke), en skarp, seriøs MMA-fighter, der er overbevist om, at han kan blive en endnu hårdere modstander, end Spenser nogensinde var. Da to af Spensers tidligere kolleger bliver myrdet, kæmper Hawk og hans rapkæftede ekskæreste, Cissy (Iliza Shlesinger) sammen med Spenser for at give gerningsmændene den straf de fortjener.

Video Thumbnail
Spenser Confidential med Mark Wahlberg | Officiel trailer | Netflix-film
Spenser Confidential er en action-komedie af instruktør Peter Berg, og er inspireret af Ace Atkins’ bestsellerroman Robert B. Parker’s Wonderland. Spenser (Mark Wahlberg) — en tidligere politimand, der er bedre kendt for at skabe problemer end for at løse dem — er lige blev løsladt fra fængslet og p
6 feb 2020 00:00
Netflix

Spenser Confidential Netflix
Action Film

playnowSTREAM NU – Klik her

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button