TV Streaming premierer

Sommerdahl

TV 2 har nu sat premieredato på deres næste danske serie på TV 2 Charlie. Det bliver fra 1. marts, at seerne kan se Peter Mygind i rollen som Politiefterforsker Dan Sommerdahl.

‘Sommerdahl’ er først og fremmest en spændende kriminalhistorie om mord, der bliver begået i den ellers så idylliske danske sommer. Det er også en fortælling om tre livskloge hovedkarakterer, hvis liv er flettet ind i hinanden, og som hele tiden enten prøver at komme tæt på hinanden eller at stikke af fra hinanden. Men skæbnen vil det hele tiden anderledes.

Sommerdahl er inspireret af bestsellerforfatteren Anna Grues krimier om ’Den skaldede detektiv’. Dan Sommerdahl er en højt respekteret politiefterforsker, som engagerer sig stærkt i opklaringen af byens store kriminalsager. Men engagementet har en pris for Dans privatliv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I løbet af seriens otte afsnit efterforsker Dan Sommerdahl og politienheden fire forskellige kriminalsager, der alle foregår i og omkring Helsingør.

Hans hustru, Marianne Sommerdahl (spillet af Laura Drasbæk), er chefkriminaltekniker på samme politistation som sin mand. Her arbejder også deres fælles kollega og ven, efterforskningsassistent Flemming Torp (André Babikian), der har været hemmeligt forelsket i Marianne siden ungdommen.

Da Dan Sommerdahl bliver mødt af Mariannes ønske om skilsmisse, vokser hans problemer, og det samme gør den anspændte stemning i efterforskningsafdelingen. Her er tre hovedpersoner fanget på samme arbejdsplads, mens hemmeligheder af lykke og sorg udspiller sig i det skjulte trekantsdrama.

Blandt de øvrige medvirkende i Sommerdahl: Lotte Merete Andersen, Mathias Käki Jørgensen, Peter Gantzler, Laura Kjær, Elias Munk, Lisbet Lundquist, Julie Rudbæk og Stephanie León.

Også Solbjørg Højfeldt, Frank Thiel, Merete Mærkedahl, Ina-Miriam Rosenbaum, Neel Rønholt, Julie Steincke, Paw Henriksen, Iben Dorner m.fl. har roller i ’Dan Sommerdahl’.

Læs mere om skuespillerne og deres roller i Sommerdahl her

I del 1:  Politiefterforsker Dan Sommerdahl og hans kone, Marianne, fejrer deres sølvbryllupsdag, men euforien varer kun kort, da en ung slavisk kvinde bliver fundet død på stranden ud for Kronborg. Kvinden har født for nylig, og nu går jagten ind på at finde barnet.

Sommerdahl
Sommerdahl
1 mar 2020 00:00
TV 2 Charlie TV 2 Play

Sommerdahl TV 2 Charlie TV 2 Play
Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button