TV Streaming premierer

Saga på Eventyr – sæson 2

Ventetiden for de små seere er snart forbi. Den animerede Viaplay Original om ’Saga På Eventyr’ vender tilbage den 10. april med ti nye vidunderlige og hjertevarme afsnit.

Det er et år siden, at ’Saga På Eventyr’ havde premiere på Viaplay Reklame-link, og pigen fra det lille gule hus på Solsikkevej tog alle børnehjerter med storm. Anden sæson af ’Saga På Eventyr’ er baseret på den tredje og fjerde bog i Josefine Sundströms populære bogserie af samme navn. I Danmark har Mille Gori lagt stemme til fortællingen

I ti nye afsnit møder vi igen den lille skønne pige Saga Louise Larsen. Saga er nu 6 år og bor sammen med sin mor og far i et lille gult hus. Hun elsker dyr og ønsker sig mere end noget andet et kæledyr med pels – eller en lillesøster eller lillebror. I den nye sæson kan man følge Saga’s små og store øjeblikke. Fra det første frisørbesøg og Halloween til at skulle sige farvel til børnehaven.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvert afsnit i den nye sæson af ’Saga På Eventyr’er baseret på et kapitel fra den tredje og fjerde bog om ’Saga På Eventyr’. Bøgerne er skrevet af Josefine Sundström, illustreret af Emma Göthner og Niklas Larsson er producent fra SF Studios.

Saga på eventyr S2 | Teaser (w/subs) | A Viaplay Original
Saga på eventyr S2 | Teaser (w/subs) | A Viaplay Original
10 apr 2020
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Saga på Eventyr – sæson 2 Viaplay
Børn Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button