StreamingnytTV Streaming premierer

Max Anger – With One Eye Open

- ny Viaplay original thrillerserie

Den 6. juni har Viaplay premiere på storsatsningen ‘Max Anger – With One Eye Open’. Den stjernespækkede thriller tæller blandt andre Adam Lundgren og Evin Ahmad i hovedrollerne. Serien består af otte episoder, som alle frigives samtidig.

Max Anger – With One Eye Open – det handler den om

Viaplays kommende originalserie ‘Max Anger’ tager os 25 år tilbage i tiden, hvor Rusland står over for et skæbnesvangert valg – fortsat demokrati gennem Boris Jeltsin eller en tilbagevenden til det, der har været.

Den tidligere soldat Max Anger (Adam Lundgren) lever et stille liv som forretningsanalytiker hos den svenske konsulentvirksomhed Vector og er i et nyt forhold med sin russiske kollega Pashie (Evin Ahmad). Max begynder at få mistanke om, at Pashie er spion, og da hun senere forsvinder, slipper han alt for at finde hende. Det bliver starten på en actionfyldt rejse, hvor han også konfronteres med sig selv og sin egen historie.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg glæder mig til, at Max Anger snart har premiere, jeg havde en fantastisk tid, da jeg spillede Max, og det bliver spændende at blive trukket ind i den verden igen”, siger Adam Lundgren.

Ud over den respekterede skuespiller Adam Lundgren (Familien Löwander, Tør aldrig tårer bort uden handsker) og højaktuelle Evin Ahmad (Snabba Cash, The Rain), byder serien på flere svenske stjerner, blandt andre Johan Rheborg, Joel Spira, Linus Wahlgren, Malin Crépin, Per Ragnar, Annika Hallin og det litauiske stjerneskud Ieva Andrejevait?.

‘Max Anger – With One Eye Open’ er produceret af Nice Drama og Twelve Town med støtte fra Nordisk Film & TV Fond samt Nordsvensk Filmunderhållning. REinvent står for distributionen. Producenter er Lejla Beši? og Jan Marnell, og seriens hovedforfatter er Mikael Newihl. Executive producer hos NENT Group er Sara Askelöf.

”Jeg er fascineret af tanken om, at der findes et tidspunkt, der former fremtiden, en særlig begivenhed, der ændrer verden og har konsekvenser flere generationer frem. Vores serie kredser om det punkt, jeg mener har skabt den verden, vi lever i i dag, fortalt gennem personlige og fængslende livshistorier”, siger Mikael Newihl.

Max Anger | Teaser | A Viaplay Original
Max Anger | Teaser | A Viaplay Original
6 jun 2021
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Max Anger – With One Eye Open Viaplay STREAM HER
Thriller Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button