Manhunt: Deadly Games

Forud for den danske biografpremiere på Clint Eastwoods prisbelønnede film om Richard Jewell blænder C More Reklame-link op for true crime-serien Manhunt: Deadly Games, som også er baseret på terrorangrebet under OL i Atlanta 1996. Cameron Britton (Mindhunter) spiller hovedrollen som sikkerhedsvagten Richard Jewell, der gik fra helt til skurk på blot tre dage. Menneskejagten begynder den 3. marts på C More.

De olympiske lege i Atlanta handlede ikke kun om danske guldmedaljer til bl.a. håndboldkvinderne og ”Guldfireren”. Det var også et OL, der blev ramt af et terrorangreb, da en bombe sprang under en stor koncert i Centennial Olympic Park og kostede en kvinde livet, sårede over 100 mennesker og udløste en af de største menneskejagter på amerikansk jord.

Manhunt: Deadly Games er true crime-serien, som på dramatisk vis følger forbundspolitiets FBIs jagt på bombemanden. Richard Jewell (Cameron Britton) var sikkerhedsvagten, der fattede mistanke til en henstillet rygsæk, der viste sig at indeholde en 18 kilo tung rørbombe og en masse søm og skruer. Han fik gennet folk væk, og minimerede dermed tabet af menneskeliv.

Først blev Richard Jewell udråbt som helt, men kom hurtigt i FBIs søgelys og blot tre dage senere ødelagde medierne hans liv med ubekræftede historier om, at han selv havde placeret bomben. Manhunt: Deadly Games skildrer Richard Jewells kamp for at bevise sin uskyld og rense sit navn over for FBI, de nationale medier og den amerikanske befolkning.

True crime-serien viser også, hvordan FBI efterhånden kom på sporet af bombemanden Eric Rudolph (Jack Huston fra Mr. Mercedes), der senere også angreb to abortklinikker og en LGBTQIA-bar.

Richard Jewell døde i en alder af 44 år i 2007 som følge af sukkersyge og en nyresygdom, mens bombemanden Eric Rudolph fortsat sidder indespærret på livstid. Manhunt: Deadly Games er en opfølger til den populære Manhunt: Unabomber, som scorer 8,1 på IMDb.

Andrew Sodroski har skrevet Manhunt: Deadly Games, og er samtidig eksekutiv producer på serien sammen med Dana Brunetti, John Goldwyn samt Michael Dinner, som også er instruktør. Rollelisten tæller desuden Gethin Anthony (Jack Brennan), Carla Gugino (Kathy Scruggs), Arliss Howard (Earl Embry), Kelly Jenrette (Stacey Knox) og Judith Light (Bobi Jewell).

Manhunt: Deadly Games består af 10 afsnit. De to første afsnit får premiere på C More tirsdag den 3. marts. Herefter får du et nyt afsnit hver tirsdag frem mod 28. april, hvor hele serien vil være tilgængelig.

3 mar 2020 00:00
C More Play

Manhunt: Deadly Games C More
Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button