TV Streaming premierer

Kunsten at leve længere

I Kunsten at leve længere rejser stjernekokken Niklas Ekstedt til verdens blå zoner – områder, hvor usædvanligt mange mennesker bliver ældre end 100 år – for at finde ud af, hvad der giver et langt liv. Rejsen, der går fra det inderste af Småland til tropiske Okinawa i Japan, begynder 3. januar, hvor ’Kunsten af leve længere’ har premiere på NENT Groups streamingtjeneste Viaplay Reklame-link.

I hvert enkelt afsnit møder Niklas lokalbefolkningen og eksperter for at diskutere livsstil, mad og dét at blive ældre. Møderne inspirerer Niklas til nye opskrifter, som han tilbereder sammen med sine nyfundne venner.

Niklas Ekstedt vil vide, hvad det er i kosten og livsstilen, der gør mennesker friskere, stærkere og ældre.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– For mig har gastronomi altid handlet om, at det skal smage så godt som muligt. At maden kan påvirke aldringen så meget har været en vældig fascinerende rejse. Den røde tråd i de her områder er ofte, at de har et minimum af raffineret sukker i deres kost; at de rører sig meget, og at de ikke spiser særlig meget kød, siger Ekstedt om sin rejse rundt i verdens blå zoner.

– Niklas Ekstedt har på en helt unik måde fundet nye, fascinerende vinkler og åbnet nye døre, når han fortæller om madkultur. Det uventede og underholdene er en vigtig del af Viaplays historie – ikke mindst, når vi tager et så aktuelt emne op som madens rolle for sundheden og miljøet, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

’Kunsten af leve længere’ består af seks afsnit og har nordisk premiere den 3. januar på Viaplay.

3 jan 2020
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Kunsten at leve længere Viaplay

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button