TV Streaming premierer

Kim Kardashian West: The Justice Project

Kim Kardashian West: The Justice Project blev meget hurtigt noget, som mange begyndte at vente i spænding på i det sekund, det blev offentliggjort, at den to timer lange dokumentar, var blevet til. True Crime dokumentaren med Kim Kardashian West lander heldigvis allerede til stream og download på hayu, reality on demand fra mandag den 6. april.

Med mere end 2,2 millioner mænd og kvinder bag tremmer i USA (flere end i noget andet land) har Kim Kardashian West gjort det til sin personlige mission at forsøge at ændre det tal. Dokumentaren Kim Kardashian West: The Justice Project er et kig bagom Kims bestræbelser på at sikre frihed for de amerikanere, som, hun mener, uretmæssigt er blevet en del af det amerikanske retssystems statistikker.

”Jeg gik sammen med Oxygen og lavede ’Kim Kardashian West: The Justice Project’, fordi der er millioner af mennesker, der konstant påvirkes af et retssystem, der er i stykker, og jeg ville sætte et ansigt på tallene og statistikkerne,” fortæller Kim Kardashian West, Executive Producer på dokumentaren.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Der er mange mennesker, der fortjener en chance til. Men mange af dem har ikke ressourcerne til at gøre noget. Jeg vil hjælpe med at løfte deres sager til et nationalt niveau for på den måde at gennemføre de ændringer, der skal til, og denne dokumentar er en ærlig skildring af, hvordan jeg lærer systemet at kende og kommer i gang med at hjælpe og bringe konkrete resultater på bordet.”

Den to timer lange dokumentar handler bl.a. om, hvordan Kim Kardashian West hører historien om Alice Marie Johnson, en oldemor, der afsonede en dom på livstid plus 25 år for en ikke-voldelig førstegangslovovertrædelse, og om hvordan Kim beslutter sig for at kæmpe for en reform af det amerikanske retssystem og dermed hjælper med at overbevise Det Hvide Hus om at bevillige løsladelse af Alice, der nåede at afsone 22 år af sin dom, i juni 2018.

Kim Kardashian West: The Justice Project viser, hvordan Kim gør sit for at rette op på uretfærdighederne og for at påvirke retssystemet ved at dykke ned i sagerne for Dawn Jackson, Alexis Martin, Momolu Stewart og David Sheppard, som både hun og de juridiske eksperter, hun arbejder sammen med, mener, er uretfærdigt dømte. Dokumentaren følger deres individuelle historier og afslører de omstændigheder, der i sin tid fik dem til at gøre det, som endte med at ændre deres liv for evigt.

I Kims togt for at belyse det amerikanske straffesystem og hjælpe mennesker, der er berørte af de rekordmange fængslinger, rejser hun til fængsler, taler med familier og venner til de indsatte og lobbyer offentlige embedsmænd samt konsulterer advokater og hendes eget juridiske team #cut50 for at udvikle strategier, der gør de indsattes løsladelse mulig. Undervejs dokumenterer filmen desuden de fremskridt, der førte til Momolu Stewarts og David Sheppards løsladelse. Men den viser også Kims egen voksende forståelse for retssystemet og vigtigheden af undervisnings- og rehabilitationsprogrammer for en succesfuld indtræden i livet uden for fængslet igen.

6 apr 2020
Hayu

Kim Kardashian West: The Justice Project Hayu
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button