TV-Nyt

Jaget Vildt – Sæson 5

- Her er deltagerne til den nye sæson i 2024

Otte kendte danskere skal endnu engang forsøge at flygte fra et hold garvede efterforskere gennem det danske land, når seersuccesen ’Jaget Vildt’ vender tilbage. Optagelserne til femte sæson af det populære Kanal 5-program begynder i dag og ‘Jaget Vildt’ løber over skærmen i løbet af 2024.

Når Warner Bros. Discovery for femte gang bringer seersuccesen Jaget Vildt på Kanal 5, bliver det med et cast med vidt forskellige karakterer, der spænder bredt. I femte sæson af Jaget Vildt skal vi se TV-værterne Sofie Linde og Mikkel Kryger, der har kendt hinanden fra tidlig ungdom. Vi har ægteparret i form af komiker Heino Hansen og hustru Cecilia Hansen. Og så har vi de flamboyante samarbejdspartnere, liebhavermægler Lars Elbæk og designer Rasmus Larsson, der er garanter for skøre ideer og ophedede diskussioner. Endelig finder vi skuespiller-vennerne Johannes Lassen og Andreas Jessen, der til sammen flere hovedroller i store succeser bag sig.

Som altid er de otte kendte danskere er opdelt i par og på flugt. I hælene har de et hold garvede efterforskere, der alle har en fortid i politiet eller efterforskningstjenester. Det er op til efterforskerne at opspore de kendte flygtninge, der tager alternative metoder i brug for at holde sig skjult og gå under jorden for at nå frem til målstregen ti døgn senere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Reglerne er som altid, at de kendte danskere kun må overnatte samme sted én gang. Herefter må de søge skiftende skjulesteder, indtil de får at vide, hvor deres endelige flugtdestination befinder sig.

Se med i 2024, når femte sæson af Jaget vildt bliver sendt på Kanal 5 og discovery+.

Jaget Vildt – Sæson 5

Underholdning
*Kanal 5 Discovery+


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Warner Bros Discovery presse

Back to top button