TV Streaming premierer

In Ice Cold Blood – sæson 3

Sex, penge og begær kan være en farlig cocktail, og det er noget af det, der oftest driver folk til at begå de vildeste forbrydelser. Nogle af de forbrydelser dykker Grammy og NAACP Image Award vinder Ice-T endnu engang dybt ned i, når True Crime serien In Ice Cold Blood vender tilbage med sin helt nye tredje sæson på hayu den 14. februar.

Som i de tidligere sæsoner er Ice-T, der bl.a. er kendt fra “Law & Order: Special Victims Unit”, både vært og executive producer på de nye afsnit, der naturligvis er krydret med fatale cocktails af sex, penge og lidenskabeligt begær – alt sammen krydret med Ice-T’s egen meget særlige fortællerstemme.

Tredje sæson er ikke mindre chokerende end de to forgange sæsoner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Gennem de 60 minutter lange afsnit får vi bl.a. serveret dybdegående interviews og adgang til arkivfotos fra nervepirrende mysterier fortalt gennem ekspertdetektivers øjne og med uforudsete twists og, ikke mindst, vilde nye opdagelser.

I den nye sæson får vi bl.a. lov til at dykke ned i, hvordan begær og grådighed kan sløre vores bevidsthed så meget, at vi lægger fornuften på hylden og ser bort fra de farlige konsekvenser ved vores valg. Via cases fra det virkelige liv får vi desuden belyst, hvordan begær krydret med sindsforvirring kan være motivation nok til at slå et andet menneske koldblodigt ihjel. Alt sammen fortalt af politiet og ofrenes venner og familie.

14 feb 2020
Hayu

In Ice Cold Blood – sæson 3 Hayu
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button