TV Streaming premierer

I Sydafrika går det godt

Esben Bjerre og Peter Falktoft tager for tredje gang seerne med ud på en række fælles oplevelser ude i verden. Først var de i Kina, siden Mexico – og nu kommer turen til Sydafrika i programserien I Sydafrika går det godt – en serie der er optaget i 2019. Men – hvor godt går det så i landet på spidsen af det afrikanske kontinent?

Esben og Peter tager i programserien pulsen på dagens Sydafrika – et land, der favner alt fra  millionærer, safari og krybskytteri, fattigdom og lurende raceuroligheder. Det går over stok og sten, når de afsøger alle afkrogene af Sydafrika, hvor udfordringerne bl.a.. byder på semi-automatiske våben, biljagt, krokodiller, cricket, sultne geparder, en tissetur blandt løverne og en enkelt heksedoktor.

Esben og Peter har pakket det gode humør, shoppet værtindegaver og peger flynæsen stik syd mod fremmede himmelstrøg. I det første afsnit lander Esben og Peter i Johannesburg, hvor de straks tager ud til en lokal heksedoktor, en såkaldt Sangoma. De bliver dog noget overrasket, da de skal lægge lidt mere krop til end forventet. Heksedoktoren er varm fortaler for ofringer af dyr, penge på bordet, og at kaste med knogler, ligesom de to skal have specielle urter ind i kroppen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien kan naturligvis også streames hos Xee, hvor de tidligere sæsoner også kan streames.

30 sek flowpromo m branding and DANSKE subs IAGDG
30 sek flowpromo m branding and DANSKE subs IAGDG
16 apr 2020 21:30
Xee Xee

I Sydafrika går det godt Xee YouSee

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button