Homeland – sæson 8 kommer på dansk tv

Serien Homeland går i februar i gang med sin ottende og sidste sæson. Nu ligger det fast, at det bliver Xee, der sender sæson 8 af serien i Danmark.

Homeland har siden sin start haft hjemme på DR, men allerede sidste år meldte de ud, at de ikke ville sende sæson 8. Serien vises i Sverige på SVT1 og i Norge vises den på TV 2 Norge Sumo.  Så at den danske kanal Xee bliver hjemsted for Homeland i denne omgang er egentligt ret naturligt.

Homeland – sæson 8 har premiere på Xee fra 17. februar kl. 21:00.

I sæson 8 af Homeland er Carrie Matheson (Claire Danes) og Saul Berenson (Mandy Patinkin) tilbage. Carrie bliver afhørt efter sin tid i russisk fangenskab. Saul er national sikkerhedsrådgiver for præsident Warner (Beau Bridges). Sauls job er at afslutte krigen i Afghanistan, og det er grunden til, at han forhandler med Taliban. Det kræver hjælp af Carrie, der naturligvis har mistanke om, at flere mennesker har skiftet side efter den tid, hun var i Rusland.

“Xee har en unik kombination af lokale danske kvalitetsprogrammer og store Hollywood-satsninger, og vi kan se, at vores seere sætter pris på begge dele. Derfor er det en stor glæde, at det nu er lykkedes at lande den sidste sæson af Homeland, og at vi tilmed kan sende den kun en uge efter premieren i USA,” siger Christian Skov, kanalchef for Xee,

Har man adgang til svenske SVT1, så er det fra 16. februar, at man kan følge i den allersidste sæson af Homeland der.

Homeland – sæson 8 kommer på dansk tv
17 feb 2020 00:00
Xee Xee

Homeland – sæson 8 kommer på dansk tv Xee YouSee TV & Film
Thriller Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button